Posesorii de mașini electrice pot folosi noua stație de încărcare, gratuit, la Consiliul Județean


Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, anunță printr-o postare pe o platformă de socializare inaugurarea unei stații de încărcare pentru mașinile electrice și hibrid plug-in, chiar în parcarea Consiliului Județean.

„Cei care conduc mașini electrice și hibrid plug-in pot utiliza noua stație de încărcare din Ploiești!

Condusul ecologic trebuie susținut ca și orice alt demers pentru un mediu mai curat! În acest sens, îi invit pe toți cei care iau în considerare această opțiune să aleagă condusul ecologic!

Stația a devenit funcțională și se află în fața intrării B a sediului Consiliului Județean Prahova (Palatul Administrativ Ploiești). Aceasta a fost donată Consiliului Județean Prahova de ,,Ducati Energie România”, firmă ce activează în Parcul Industrial Ploiești.

Totodată, vă informez că, în această perioadă, Consiliul Județean Prahova a devenit, posesorul unui autoturism electric, prin programul Rabla Plus, derulat de Ministerul Mediului.

Ne-am gândit să venim în ajutorul celor care au optat să conducă vehicule electrice și să le oferim posibilitatea de încărcare a acestora.

Fiecare pas realizat este important pentru reducerea poluării din Ploiești!” – a precizat președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

Glasul Ploieștean

Next Post

Dosar marca "Portocală": Mircea Cosma, declarat nevinovat! Decizie definitivă / DOCUMENT

joi oct. 24 , 2019
  O nouă lovitură pentru fostul procuror de la „Unitatea de elită” DNA Ploiești, Mircea Negulescu „Portocală”. Încă o anchetă bazată pe probe false și prejudicii inventate s-a soldat cu sentința favorabilă victimei acuzate pe nedrept. Vorbim despre verdictul pe care Agentia Națională de Integritate l-a dat în cazul lui […]

Citește și: