Dubele, microbuzele şi autobuzele, interzise pe timpul nopţii în parcările de la bloc şi pe trotuare


Aleşii locali au aprobat, vineri, proiectul privind interzicerea parcării, pe timp de noapte, a dubelor, autobuzelor şi microbuzelor în parcările de la bloc din municipiul Ploieşti.

Este interzisă parcarea acestor mijloace auto şi pe trotuare. În cazul în care deţinătorii parchează aceste vehicule la bloc, dar şi pe trotuare, în intervalul 20.00 – 06.00, amenzile contravenţionale vor fi între 580 de lei – 725 de lei.

Consilierii locali au aprobat, cu majoritate de voturi, proiectul care vizează interzicerea dubelor, microbuzelor şi autobuzelor în parcările de la bloc.

Astfel, potrivit proiectului aprobat, „în intervalul orar 20.00 – 06.00 se interzice parcarea în parcările de reşedinţă şi de domiciliu din municipiul Ploieşti, precum şi pe partea carosabilă şi pe trotuare a următoarelor categorii de vehicule: autoutilitare, microbuze şi autobuze, remorci/semiremorci şi vehicule cu destinaţia specială”

Zonele unde pot fi parcate dubele, microbuzele, autobuzele, remorcile şi vehiculele cu destinaţie specială în intervalul 20.00 – 06.00

Bulevardul Petrolului, de la Liceul Tehnologic Lazăr Edeleanu până la Rafinăria Astra
strada Mihai Bravu – zona industrială Uztel, pe prima bandă de circulaţie
strada Stindardului – inclusiv parcarea pentru microbuze şi autobuze
strada Târgoviştei – paralel pe prima bandă de circulaţie, tronsonul cuprins între LIDL şi Romgaz
strada Vornicei – în spatele spitalului CFR, tronsonul cuprins între strada Libertăţii şi Aleea Vitioarei (paralel cu gardul)
Bulevardul Republicii – zona Cablul Românesc (fosta staţie a traseului 1)
strada Soldat Erou Arhip Nicolae – parcarea cu dale inerbate de la baza podului Mărăşeşti (sub pod)
strada Cornăţel – pe prima bandă de circulaţie (de la intersecţia cu strada Romulus până la podul de peste pârâul Dâmbu).

Glasul Ploieștean

Next Post

Oficial: Constantin Budescu s-a întors la FC Petrolul!

mar aug. 2 , 2022
De astăzi este oficial! Constantin Budescu este, din nou, jucătorul Petrolului Ploiești, mijlocașul revenind, după mai bine de 11 ani, la clubul de la care a plecat către fotbalul mare. Jucătorul în vârstă de 33 de ani a semnat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane. „Discuțiile au început de […]

Citește și: