EXIT-POLL CURS-Avangarde: PSD câştigă alegerile parlamentare. În Parlament ar putea intra şapte partide

1

Partidul Social Democrat se plasează pe primul loc în opţiunile electoratului, la alegeri parlamentare, potrivit sondajului de tip exit-poll realizat de CURS-Avangarde. Potrivit cercetării sociologice, singura realizată în teren în ziua votului, social-democraţii au un avans de aproape două procente în faţa PNL. PSD este singurul partid care depăşeşte pragul de 30%.

O situaţie mult mai strânsă se înregistrează în zona pragului electoral, unde nu mai puţin de patru partide se luptă să intre în Parlament. Potrivit estimărilor din sondajul exit-poll, în viitorul Parlament ar putea intra şapte partide, însă UDMR, AUR, Pro România şi PMP se află în marja de eroare, numărarea voturilor din Diaspora putând să modifice situaţia. Datele prezentate mai jos sunt valabile pentru ora 19.30. Datele exit-poll pentru ora 21.00 vor fi prezentate la ora 23.00.

Vot pentru Camera Deputaților

PER – 1,2%

PPUSL – 1,1%

Altul 1,4%

Vot pentru Senat

PER – 1,1%

PPUSL – 1%

Altul – 0,8%

Glasul Ploieștean

One thought on “EXIT-POLL CURS-Avangarde: PSD câştigă alegerile parlamentare. În Parlament ar putea intra şapte partide

Comments are closed.

Next Post

EXIT-POLL CURS-Avangarde FINAL: PSD se menţine pe primul loc, la o diferenţă mică, USR-PLUS urcă uşor

Dum dec. 6 , 2020
Partidul Social Democrat se plasează pe primul loc în opţiunile electoratului, la alegeri parlamentare, şi potrivit datelor finale ale sondajului de tip exit-poll realizat de CURS-Avangarde. Datele prezentate la ora 21.00 erau pentru ora 19.30, datele de mai jos sunt datele finale, valabile pentru închiderea urnelor. Potrivit cercetării sociologice, singura […]

Citește și: