Alegeri generale 2020: Numele pe care PNL le va avea pe locurile considerate eligibile din Prahova


Conducerea PNL va avea astăzi ultimul cuvânt în definitivarea listelor de candidaturi pentru alegerile generale din decembrie.

Lista propusă de filiala Prahova are câteva surprize, pe lângă nume deja cunoscute, atât la Senat, dar și la Camera Deputaților.

PNL mizează pe un scor electoral național de peste 35%, liberalii prahoveni fiind cotați chiar mai bine decât acest procent.

Propunerile pentru primele poziții pe listele de la Camera Deputaților sunt: Cătălin Predoiu, George Ionescu, Mircea Roșca, Răzvan Prișcă.

Senat: Roberta Anastase, Alexandru Nazare.

Revenim cu noi detalii, în cursul acestei zile, după ce liderii PNL își vor da acordul în privința componenței și pozițiilor de pe listele de candidaturi.

Glasul Ploieștean

Next Post

Grațiela Gavrilescu va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Prahova

mar oct. 20 , 2020
Fostul ministru al Mediului în guvernele PSD, trecută de la ALDE la PPUSL, Grațiela Gavrilescu, va deschide lista PSD Prahova la Camera Deputaților. Președintele partidului, Marcel Cioalcu susține că organizaţia PSD de Prahova a solicitat prezenţa Graţielei Gavrilescu, membru PPUSL, pe listele electorale ale social-democraţilor pentru alegerile parlamentare. „Vom vedea […]

Citește și: