Fostul subprefect al județului Prahova, Maria-Mihaela Duță a fost numită în funcția de director executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Prahova.


Numirea s-a făcut în baza unei decizii emise de Florin – George Gârbacea, Președinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului – ANPM.
Doamna Maria – Mihaela Duță a fost numită în funcția de director executiv al APM Prahova prin decizie emisă de către domnul dr. ing. Florin – George Gârbacea Președinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului – ANPM.De profesie jurist, fost subprefect al județului Prahova, doamna Maria – Mihaela Duță va conduce instituția în perioada următoare.

Anterior numirii, doamna director executiv și-a desfășurat activitatea în cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.” se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a APM Prahova.

Glasul Ploieștean

Next Post

Liviu Dragnea, reabilitat. Anunţul făcut de Comisia Penitenciare: A primit aviz pozitiv pentru eliberare!

mie apr. 21 , 2021
Liviu Dragnea a primit aviz pozitiv pentru eliberare din partea Comisiei Penitenciarului Rahova, potrivit surselor Antena3. Liviu Dragnea, reabilitat. Dragnea a fost condamnat definitiv, pe 27 mai 2019, de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția […]

Citește și: