Hoții au furat o stradă cu totul, în Germania. „N-am mai văzut așa ceva! Strada a dispărut”


Muncitorii unui șantier din Zittau, landul german Saxonia, au fost șocați când au venit la serviciu, după Revelion: asfaltul, bordurile de granit și dalele de beton ale străzii care ducea la punctul de lucru fuseseră furate de persoane necunoscute, a informat Inspectoratul Federal de Poliție Ebersbach.

„N-am mai văzut așa ceva! E o nebunie! Strada a dispărut, pe o suprafață de aproximativ 280 de metri pătrați”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției federale,. citat de Bild.

Drumul a fost, pur și simplu, decopertat până la nisip! A rămas pe margine doar mizerie, pietriș mărunțit și nisip. Potrivit anchetatorilor, infractorii au folosit cel puțin un excavator pentru a scoate asfaltul și, probabil, și camioane pentru transport.

Potrivit șefului firmei care opera șantierul, refacerea drumului se ridică la peste 20.000 de euro.

Au fost sustrase 60 de tone de piatră și asfalt, cel mai probabil între 16 decembrie și 3 ianuarie, când a fost reluată activitate firmei de construcții păgubite.

Poliția federală a început cercetările pentru infracțiunea de furt și acum caută martori pentru a depista hoții.

Însă nimeni nu a raportat incidentul, în condițiile în care „lucrarea” a fost efectuată noaptea, iar vecinii din Zittau, oraș 26.000 de locuitori, au crezut că e vorba de activități specifice unui șantier.

Foto: Inspectoratul Federal de Poliție Ebersbach

Glasul Ploieștean

Next Post

SURSE - Propunerile pe care le va avansa PSD în coaliție pentru facturile la energie și gaze

lun ian. 17 , 2022
Reprezentanții PSD vor înainta, în ședința de luni a coaliției de guvernare, un set de măsuri care să se aplice de la 1 februarie, pentru o perioadă de trei luni, pentru stoparea creşterii facturilor la energie electrică şi gaze. Social-democrații avansează măsuri diferite pentru clienții casnici și pentru persoanele juridice, spun surse din partid. Astfel, […]

Citește și: