Incendiu în cartierul Enăchiță Văcărescu. Intervenție a pompierilor „deranjați” de Poliția Locală


Un incendiu a izbucnit la intersecția străzilor Vitejilor cu Enăchiță Văcărescu luni noapte în jurul orei 23:50.

În urma curățeniei căilor publice din municipiul Ploiești executate de firma de curăţenie a strzilor, Blue Planet Services, frunzele rezultate au fost depuse la intersecțiile străzilor.

La fel s-a procedat și în cartierul Enăchiță Văcărescu, acolo unde, la intersecția străzilor Vitejilor și Enăchiță Văcărescu, probabil din cauza unui chiștoc aruncat peste mormanul de frunze, acestea au luat foc, izbucnind un incendiu chiar lângă o mașină (n.r. taxi).

Mai mulți locuitori care au observat incendiul au coborât cu bidoane și găleți cu apă, la fața locului fiind prezent și un echipaj al Poliției Locale Ploiești care, de altfel, au anunțat incidentul prin serviciul de urgență 112.

La scurt timp, la fața locului a ajuns și un echipaj al Detaşamentului de Pompieri 1 Ploieşti din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova, care, ușor deranjați de faptul că focul nu mai ardea cu flacără, le-au reproșat polițiștilor locali că „ne-ați chemat pentru atâta lucru?”

Din fericire mașina, aflată la nici un metru de mormanul de frunze, nu a suferit daune, unul dintre locatarii prezenți la fața locului sunând la dispeceratul firmei de taxi, iar proprietarul mutând autovehiculul la timp.

Glasul Ploieștean

Next Post

Când la școală înveți greșit sau când autorii manualelor încasează bani publici pentru a nu observa greșeli

joi nov. 17 , 2022
Manualul de clasa a VIII-a de Limba și Literatura Română al editurii – art Klett – îi învață pe elevi cum a trăit Lucian Blaga din anul 1985 până în anul 1961. Greșeala apare la pagina 96 al manualului proprietatea Ministerului Educației și Cercetării, publicat de Editura art Klett, sub […]

Citește și: