Patronul de la Ferma Dacilor: „Am înțeles că după înmormântarea fiului urmează să fiu arestat! Este spovedania publică pe care nu mă așteptam să o fac vreodată!”


”E peste puterile mele să duc nenorocirea și toate lucrurile pe care le spuneți despre mine, dar măcar să fi încercat să vă povestesc”, a scris Cornel Dinicu, în încercarea de a explica ce s-a întâmplat în noaptea în care mai multe persoane au murit în incendiul de la ”Ferma Dacilor”.

”Acestea sunt nopțile de priveghi ale fiului meu și am început să scriu pentru că n-am unde să-mi vărs durerea. N-am nici unde să spun adevărul. N-am nici prieteni în politică, nici în presă, nici susținerea de care se tot vorbește.

Am prieteni mulți și apropiați, dar nu din ăștia de care se tot aude.

Scriu pentru că am înțeles că după înmormântarea fiului urmează să fiu arestat și cum altfel o să mai pot să îmi spun povestea?!

”Mesajul acesta e spovedania publică pe care nu mă așteptăm să o fac vreodată”

Mesajul acesta e spovedania publică pe care nu mă așteptăm să o fac vreodată, e durerea unui tată care își îngroapă fiul, e durerea unui prieten care își îngroapă prietenii cei mai apropiați.

Condoleanțe familiior celor care au fost cu noi în acea noapte tragică.

E peste puterile mele să duc nenorocirea și toate lucrurile pe care le spuneți despre mine, dar măcar să fi încercat să vă povestesc.

Eu sunt un băiat care a plecat din Mizil acum peste 30 de ani la București din dorința de mai mult. Provin dintr-o familie simplă cu 8 copii. Din păcate pentru mine, variantele mele de a găsi un loc de muncă erau extrem, extrem de limitate. Aveam un singur avantaj cu care am plecat la drum, anume acela de a fi fost sportiv. Să fiu paznic, gardă de corp, n-a fost visul meu în viață, dar n-aveam cu ce trăi, deci asta a fost. Acum știu să fac multe, dar la vremea aia atât puteam și asta a fost.

Citiți întreaga postare mai jos.

Glasul Ploieștean

Next Post

S-a aflat cine a pus focul de la Ferma Dacilor: polițiștii îl caută, dar este de negăsit

Dum dec. 31 , 2023
Incendiul de la Ferma Dacilor a șocat România de Crăciun, iar anchetatorii încearcă să afle cum s-a produs tragedia. Un angajat rupe tăcerea și susține că în zonă există un piroman cunoscut de către autorități și el este principalul suspect. „E unul aici care e piroman. Ăla dă foc la astea. […]

Citește și: