Meciul României cu Malta din preliminariile Euro 2020 în pericol să nu se poată juca la Ploiești din cauza Primăriei


Federația Română de Fotbal a comunicat către UEFA pe ce stadioane va disputa naționala noastră următoarele două partide de pe teren propriu din preliminariile EURO 2020.

Pe 5 septembrie, de la ora 21:45, tricolorii vor întâlni Spania la București, pe Arena Națională, pentru ca pe 8 septembrie, de la ora 19:00, să joace împotriva Maltei la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”.

Având în vedere că Primăria Ploiești a primit somație de debranșare de la rețeaua electrică din cauza datoriilor cumulate la furnizorul de energie electrică, începând cu data de 05 septembrie 2019, meciul României cu Malta din preliminariile Euro 2020 programat la Ploiești pe 08 septembrie 2019 se află sub semnul întrebării.

Contactat telefonic, directorul Clubului Sportiv Municipal, Cristian Nica, a declarat pentru Glasul Ploieștean:

„Într-adevăr, avem o somație de la Electrica pentru Stadionul „Ilie Oană” cu privire la întreruperea furnizării energiei electrice începând cu 05 septembrie 2019. Sperăm ca în ședința de astăzi (n.r. ședința Consiliului Local al municipiului Ploiești) să primim suma necesară achitării datoriilor, astfel încât să nu se ajungă în imposibilitatea desfășurării meciului de fotbal România – Malta.”

În plus, directorul CSM Ploiești, Cristian Nica, ne-a precizat că în aceeași situație se află și „Sala Olimpia” de la Sala Sporturilor, acolo unde se vor desfășura Campionatele Naționale Individuale Open și Campionatului Național al Reprezentativelor de Club din 08 septembrie 2019.

Glasul Ploieștean

Next Post

Povești despre noua forță politică ce "va schimba" România: Famiglia USR Prahova

mar sept. 3 , 2019
Articolul acesta este primit pe mail de la un membru USR cu ștate vechi, care este, pur și simplu ultragiat de ceea ce se întâmplă acolo. Nu am modificat nimic din el, nu avem alte cunoștințe despre situațiile prezentate și nu ne asumăm, în nume personal, nimic din cele scrise. […]

Citește și: