Mobella, mobilier personalizat creat de designeri experți. Societate ploieșteană de încredere! (P)


SC Mobella Solutions SRL este o societate ploieșteană cu capital integral românesc  care are ca domeniu de activitate atât producția mobilierului atipic cât și al celui tapițat.

Articolele de mobilier sunt prezente pe piață sub brandul Mobella, având posibilitatea de a întâmpina nevoile clienților prin cele două showroom-uri deschise in București și Ploiești.

Echipa de creatie

In prezent Mobella se mândrește cu cei mai buni designeri de pe piață, dar și cu echipe de producție și de montaj demne de o fabrică europeană.

“Acționăm pe o piață unde concurența este acerbă”

Motiv pentru care societatea SC Mobella Solutions SRL s-a impus prin aparatură și materiale moderne dată fiind relația specială pe care au construit-o cu furnizori consacrați precum Egger, Fundermax, Thermopal, Kronospan, Blum, Hafele, Grass, Smeg, Franke și alții…

Portofoliul Mobella

În portofoliul se numără atât persoane fizice cât și clienți persoane juridice, dintre care amintim: Ytong Romania, Asesoft, Urban Icim, 2KTelecom, Daas Impex, Caparol, Elbi Romania, Hotel Bulevard Predeal, Hotel Tisa Olanesti, Hotel Yarus Ploiesti și alții.

Servicii

Procesul Mobella – Personalul specializat este la dispozitia clienților pe tot parcursul procesului de proiectare. Ajută clienții de la început, cu măsurătorile pentru mobilier, apoi specialiștii propun solutțiile 3D pentru mobilarea spațiului. Se stabilesc împreună cu clientul nuanțele folosite și astfel mobila capătă personalitate.

Se alege cu grijă materialele folosite și se optimizează bugetul alocat mobilei. Clienții au parte și de consiliere și le sunt oferite propuneri de electrocasnicele potrivite, pentru a scăpa de alergătura inutilă prin zeci de magazine.

Se recomandă, de asemenea, alegerea cu încredere și la produsele exclusiviste de tapițerie: canapele personalizate, fotolii, paturi tapițate, sunt doar câteva dintre piesele de mobilier pe care le realizează Mobella la comandă.

Mobella comercializează cu succes draperii și perdele în ton cu mobila aleasă.

Acesta nu este un articol plătit. Glasul Ploieștean îți recomandă Mobella.

Glasul Ploieștean

Next Post

LECȚIA DE ISTORIE - 17 martie: Moartea lui Nicolae Titulescu

joi mart. 17 , 2022
La data de 17 martie 1941 a murit la Cannes în Franţa, Nicolae Titulescu, fost diplomat, jurist, profesor și om politic român, ministru de externe al României în repetate rânduri, singurul român care a fost preşedinte al Ligii Naţiunilor şi singurul preşedinte care s-a bucurat de două mandate consecutive ale […]

Citește și: