Primarul Dobre MINTE! Se laudă cu proiectele Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice


În timp ce Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) se află în faza de licitație pentru achiziționarea a 20 tramvaie noi, 20 troleibuze noi și 9 autobuze electrice noi pentru municipiul Ploiești, primarul PNL Adrian Dobre a demarat campania „Marea Minciună”.

Dobre tot insistă să mintă ploieștenii că proiectul de achiziție al mijloacelor de transport în comun este al Primăriei municipiului Ploiești, fără a spune că MDRAP suportă 98% din valoarea acestora.

Proiectul de achiziție al mijloacelor de transport, licitația în sine și toate procedurile de accesare a banilor europeni sunt derulate de MDRAP, Ploieștiul și alte orașe care s-au alipit ca parteneri, urmând a participa cu 2% din valoare.

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, Ploieştiul ar urma să beneficieze de 20 de tramvaie, de 20 troleibuze normale, de circa 12 metri, dar şi de 9 autobuze electrice, de circa 12 metri, destinate transportului public urban de călători, trei staţii de încărcare rapidă şi 9 staţii de încărcare lentă.

Pentru o mai bună informare a cetățenilor municipiului Ploiești, accesați link-urile de mai jos pentru a urmări stadiul de achiziție al tramvaielor și autobuzelor electrice achiziționate de MDRAP pentru municipiul Ploiești.

Achiziție 20 tramvaie – Municipiul Ploiești

Achiziție 9 autobuze electrice și stații de încărcare – Municipiul Ploiești

Achiziție 20 troleibuze  – Municipiul Ploiești

Glasul Ploieștean

Next Post

Viorica Dăncilă, detalii din ședința CSAT: autostrada Comarnic-Brașov a devenit prioritate națională

mie iul. 31 , 2019
Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că în cadrul ședinței CSAT s-a decis ca autostrada Comarnic-Brașov să fie introdusă pe lista proiectelor prioritate națională, ceea ce va favoriza reducerea birocrației și alocarea mai rapidă a fondurilor. ”În ședința CSAT am cerut ca autostrada Comarnic-Brașov să fie introdusă pe lista proiectelor prioritate națională. […]

Citește și: