Viorica Dăncilă, detalii din ședința CSAT: autostrada Comarnic-Brașov a devenit prioritate națională


Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că în cadrul ședinței CSAT s-a decis ca autostrada Comarnic-Brașov să fie introdusă pe lista proiectelor prioritate națională, ceea ce va favoriza reducerea birocrației și alocarea mai rapidă a fondurilor.

”În ședința CSAT am cerut ca autostrada Comarnic-Brașov să fie introdusă pe lista proiectelor prioritate națională. Această procedură ne va permite să grăbim procedurile, să alocăm mai ușor banii de la buget și să trecem mai ușor peste anumite blocaje.

Trebuie ca dezvoltarea României să se facă uniform, să dăm dovadă de coeziune și am cerut o analiză pentru a stabili proiectele care sunt introduse pe lista proiectelor prioritate națională, în așa fel încât să introducem aici și Autostrada Unirii, Autostrada Târgu Neamț Iași sau Autostrada Sudului.”, a spus Viorica Dăncilă.

Glasul Ploieștean

Next Post

Constantin "Titel" Arsene a câştigat concursul de administrator al stadionului "Ilie Oană" Ploieşti

mar aug. 6 , 2019
De curând a avut loc proba scrisă a concursului pentru postul de administrator al stadionului „Ilie Oană”  Ploiești, bază sportivă care aparține Primăriei Municipiului Ploiești și este administrată de Clubul Sportiv Municipal Ploiești .  Constantin „Titel” Arsene este de 9 ani administrator al stadionului, fiind un petrolist convins și foarte […]

Citește și: