REȚETA SECRETĂ de chifteluțe suedeze de la Ikea, publicată de Ambasada Suediei


Ambasada Suediei a publicat rețeta de chifteluțe suedeze de la Ikea. Sunt absolut delicioase!

„Te aşteaptă încă o săptămână grea de muncă de pe canapea? Suntem alături de tine (cu gândul) şi dorim să te ajutăm cu… o reţetă de chifteluţe suedeze. Aceasta îţi poate oferi răspunsul la două întrebări existenţiale:

1. cum să faci să le mai mănânci, acum că s-a închis Ikea?

2. cum să-ţi diversifici portofoliul de activităţi, acum că s-a închis mall-ul (şi Ikea)?”, a scris Ambasada Suediei pe Facebook.

Cum se prepară

„Deci: 500 g de carne tocată (amestec vită/porc), 250 ml lapte, 75 g pesmet, 1 ou, 1 ceapă, sare, piper, condimente după gust.

Toacă ceapa mărunt şi căleşte-o în puţin unt, fără a o rumeni. Înmoaie pesmetul în lapte. Amestecă carnea tocată cu ceapa, oul, laptele / pesmetul și condimentele. Adăugă puțină apă, dacă este nevoie. Modelează chifteluţele şi apoi rumeneşte-le într-o tigaie, într-o cantitate suficientă de unt topit. Întoarce-le şi lasă-le să se rumenească pe toate părțile. Servește cu piure de cartofi sau cartofi fierţi și sos de merişoare (dacă ai apucat să-ţi cumperi).

P.S Cei care nu muncesc de acasă sunt rugaţi să ignore acest mesaj”, a mai scris ambasada.

Sursa: dcnews.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

Lamborghini începe producția de măști medicale și vizere de protecție împotriva COVID19

joi apr. 2 , 2020
Automobili Lamborghini este situat în epicentrul pandemiei italiene COVID-19. CEOul Lamborghini, Stefano Domenicali, originar din regiune, a transformat departamentele super-fabricii de producție auto sport din Sant’Agata Bolognese pentru a produce măști chirurgicale și vizere din plexiglas de protecție. Măștile vor fi donate Spitalului Sant’Orsola-Malpighi din Bologna pentru a fi folosite […]

Citește și: