Lamborghini începe producția de măști medicale și vizere de protecție împotriva COVID19


Automobili Lamborghini este situat în epicentrul pandemiei italiene COVID-19.

CEOul Lamborghini, Stefano Domenicali, originar din regiune, a transformat departamentele super-fabricii de producție auto sport din Sant’Agata Bolognese pentru a produce măști chirurgicale și vizere din plexiglas de protecție.

Măștile vor fi donate Spitalului Sant’Orsola-Malpighi din Bologna pentru a fi folosite în lupta împotriva pandemiei COVID-19.

Doamnele și domnișoarele care, în mod normal, produc superbe interioare din piele pentru mașinile de 712 cai putere (V12 Aventador, Super Veloce Jotas și V10 Huracáns) își vor folosi mașinile de cusut pentru a produce 1000 de măști în fiecare zi.

Cei din Departamentul de Cercetare și Dezvoltare vor folosi imprimantele 3D ale fabricii de producție de fibre de carbon pentru a crea 200 de vizere de protecție pentru față în fiecare zi, critice pentru personalului medical.

Lucrarea este realizată în colaborare cu Universitatea din Bologna. Departamentul de Științe Medicale și Chirurgicale va supraveghea testarea de validare a dispozitivelor medicale realizate de Lamborghini, înainte de livrarea lor la spital.

Sursa: forbes.com

Glasul Ploieștean

Next Post

Sezonul 4 La Casa de Papel. Vezi la ce oră apare pe Netlfix „Fabrica de bani”

vin apr. 3 , 2020
Sezonul 4 al serialului „La Casa de Papel”/Fabrica de bani, producţie spaniolă creată de Álex Pina, va începe din 3 aprilie, pe Netflix. Fabrica de bani, sezonul 4, se întoarce pe Netflix. El Profesor crede că Lisabona a fost executată, Rio şi Tokyo au aruncat în aer un tanc al armatei […]

Citește și: