Licitația pentru un bilet VIP la duelul dintre Ronaldo și Messi a ajuns la peste 2 milioane de dolari


Un nou capitol (poate ultimul) din rivalitatea dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi (35) se va desfășura joi, 19 ianuarie 2023, în amicalul dintre PSG și Al Hilal & Al Nassr Stars. Cristiano Ronaldo va fi căpitanul selecționatei Riadului.

Partida de pe Stadionul King Fahd din Riad a stârnit un interes enorm. Suporterii au făcut peste două milioane de cereri de bilete online.

Licitația pentru un bilet VIP „Dincolo de imaginație” a depășit deja 10 milioane de riali (2,66 milioane de dolari) într-o licitație care se va încheia în această seară.

Meciul vine într-o perioadă foarte bună pentru ambii jucători. Lionel Messi a cucerit Cupa Mondială cu Argentina în urmă cu o lună, iar Cristiano Ronaldo a semnat un contract record cu Al Nassr.

În amicalul de gală vor fi prezente și restul vedetelor de la PSG, printre care Mbappe, Neymar sau Sergio Ramos.

Această partidă, deși este una amicală, va constitui debutul lui Cristiano Ronaldo în fotbalul arab. Portughezul urmează să debuteze oficial și pentru Al-Nassr, cel mai probabil în meciul de pe teren propriu contra Al-Ettifaq, pe 22 ianuarie.

Glasul Ploieștean

Next Post

Amendă de 15.000 de lei de la Protecţia Consumatorilor după aglomeraţia de la Gondola Sinaia. Instalația nu a funcționat timp de 4 ore, dar au fost vândute bilete

mar ian. 24 , 2023
O amendă de 15.000 de lei a fost aplicată, luni, de comisarii de la Protecţia Consumatorilor Prahova după aglomeraţia înregistrată la gondola care face legătura între Cota 1400 şi Cota 2000 din Sinaia. Conform datelor publicate pe pagina de Facebook a Comisarului șef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea […]

Citește și: