Suspiciuni de fraudă la votul intern din USR. „Fără hoție ajungem departe!” Dar cu fraudă unde ajungem?


În urma articolelor apărute în presa națională cu privire la scandalul alegerilor interne din USR și suspiciunile de fraudă la votul electronic de alegere a președintelui USR, cunoscutul realizator TV, Mircea Badea, a avut câteva comentarii „spumoase” la adresa acestei teme.

Suspiciuni de fraudă la votul intern din USR. Scrutinul a fost prelungit cu două zile.

„FRAUDĂ”??? Păi fraudă = hoție. Chiar la votul intern din USR sunt suspiciuni de fraudă? Adică, sunt hoți în USR? Haștagiștii, cei cu fără penali, cei cu ciuma roșie, cei cu jos hoția – ce ne facem în țara asta dacă și la USR sunt hoți? 

„Votul intern din USR, prin care toți membrii de partid își aleg online președintele, a fost prelungit cu două zile, până joi, la ora 22:00, după ce au apărut probleme la sistemul de vot electronic”, susțin surse din partid pentru G4Media.ro.

În timp ce Barna și alții din USR merg pe la talk show-uri și țipă în gura mare că în 2019 în România nu există un sistem electronic de vot care să fie funcțional pe planetă (adică românul care prestează în Noua Zeelandă și vrea el să voteze pentru că îl interesează mult ce se întâmplă în România, el fiind în Noua Zeelandă), dar au aspirații să conducă această țară, n-au fost în stare să aibă un sistem electronic de vot pentru 16.000 de membri din toată țara.

În cele 3 zile stabilite inițial, din cei 16 000 de membri, au votat doar 7 000.

Păi USR nu este în stare să organizeze alegeri interne pentru 16.000 de persoane și au pretenția să organizeze alegeri la nivelul României + diaspora?

Dacă USR a demonstrat că nu sunt în stare să organizeze niște amărâte de alegeri interne, măcar o pizza sunt în stare să comande?

FĂRĂ HOȚIE AJUNGEM DEPARTE! DAR CU FRAUDĂ UNDE JUNGEM?

Glasul Ploieștean

Next Post

O societate de transport din Prahova a majorat ilegal tarifele. Patronul firmei pregătește sponsorizările pentru partid din buzunarele prahovenilor.

vin sept. 6 , 2019
Societatea de transport persoane Chivăran SRL, care efectuează curse pe ruta Ploiești-Văleni-Măneciu și zonele adiacente, dar și pe traseul Ploiești-Fulga, a scumpit biletele, spre nemulțumirea navetiștilor. Cum această societate este condusă de PNL-istul Gabriel Chivăran, se pare că apropierea alegerilor prezidențiale, dar și cele locale din iunie 2020, au avut […]

Citește și: