Mesaj dur pentru Diaspora, după prezidenţiale: „Noi rămânem cu cei pe care i-aţi ales, să ne spălăm cu ei pe cap”


Cristian Roşu, preşedintele Uniunii Naţionale a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA, a lansat un mesaj dur la adresa Diasporei după alegerile prezidenţiale.

„Fără a ofensa pe nimeni şi cu precizarea că am membri ai familiei şi prieteni în Diaspora, în următoarele rânduri având dreptul la o opinie personală, expun nemulţumirea personala şi cred că şi a celor 50,1% care nu au votat.

Mi-am dat seama că dacă nu faci parte din Diaspora eşti nimeni! Diaspora e-n toate cele ce sunt şi ce vor fi viitoare! Diaspora votează! Diaspora dansează la vot! Diaspora cântă melodii de jale şi dor de casă! Diaspora alege Preşedintele României, Diaspora ne hotărăşte viitorul! De azi mă gândesc să emigrez şi să devin şi eu Diaspora.

Cei 18 milioane rămaşi în ţară suntem nulităţi absolute şi ne uităm la Diaspora cum ne bate obrazul că am dus ţara asta de râpă de vreo 30 de ani şi avem o viaţă de c…! Dar după vot Diaspora dispare!

Îşi reiau vieţile normale cu munca şi familiile lor, iar noi aici rămânem cu cei pe care i-a ales Diaspora să ne spălăm pe cap cu ei, cum de fapt facem de 30 de ani încoace!”, a scris Cristian Roşu pe Facebook. 

Întrebare pentru diaspora: Veniţi acasă? 

„Dar am şi eu o întrebare pentru, onor, Diaspora.

Dacă sunteţi aşa de buni profesionişti, patrioţi, poeţi, etc, de ce nu aţi rămas în ţară să o duceţi pe noi culmi de civilizaţie şi progres? De ce aţi plecat şi acum ne daţi nouă lecţii despre cât de proşti şi înapoiaţi politic suntem? De ce? Ştiu, ştiu, mulţi aţi plecat pentru o viaţă mai bună, că în Romania viaţa este de c…! CORECT!

Dar cine a făcut viaţa asta de c…? Cine? Vă spun eu! Şi noi şi voi am făcut-o, aşa că nu ne mai daţi lecţii despre moralitate!

Este uşor ca odată la 4-5 ani să dai lecţii de moralitate şi pe urmă să te doară în bască! Vine iarna, creşte preţul la gaze, la curent, la carburant, euro este 4,8 lei, de ce nu veniţi să trăiţi aici şi să ne arătaţi ce Românie minunată o să faceţi, iar noi proştii de aici să crăpăm de invidie pe voi? Dragă Diaspora, aţi vrut schimbare, aţi votat pentru ea? O AVEŢI ! Aveţi Preşedinte şi Guvern liberal, iar „ciuma roşie” este în opoziţie. Ludovic Orban şi Herr Iohanis v-au promis marea şi sarea!

De mâine veniţi acasă şi faceţi schimbarea la care visaţi. Luaţi-vă de azi, să nu staţi la rând, bilete la avioane, trenuri, autocare, vapoare, submarine, drone, ricşe şi veniţi acasă şi scoateţi-ne din rahat! Vă aşteptăm cu idei occidentale, cu planuri de afaceri măreţe, să ne faceţi autostrăzi, şcoli, spitale, iar euro să-l faceţi 2 lei. 

Veniţi? Să ştim, să vă aşteptăm? Dar sunt sigur că nu veniţi nici unul la salariul minim pe economie şi o să staţi tot acolo unde sunteţi şi unde la marea majoritate vă merge bine, BRAVO vouă că munciţi unii şi pe brânci”, a continuat Cristian Roşu. 

„Lăsaţi-ne cu lecţiile de MORALITATE”

„Aşa că dacă nu veniţi, mai lăsaţi-ne în pace cu lecţiile voastre de moralitate, aşa proşti şi înapoiaţi cum ne credeţi voi! Şi încă ceva, nu vă mai ameninţaţi părinţii bătrâni cum faceţi unii prin postări că dacă nu votează schimbarea nu le mai trimiteţi bani! Chiar dacă eşti revoluţionară în vorbe DIASPORA DRAGĂ, nu ai inima asta.

Sper să nu fiu înţeles greşit şi nu am vrut să supăr pe nimeni! Cum am precizat, am membri ai familiei, fini, prieteni în Diaspora şi sunt oameni normali şi epatează politic, dar şi oameni necunoscuţi cu care sunt prieten de FACEBOOK!

Mă refer la aceia din Diaspora răutăcioşi şi care cred că ei sunt deţinătorii adevărului absolut şi dacă nu faci ca ei eşti declarat duşman de clasă!”, a mai scris preşedintele UNOPA.

Preluare: dcnews.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

New York Post: "Perineum sunning" - este cea mai recentă metodă de captare a energiei în accepțiunea influencerilor din S.U.A

joi nov. 28 , 2019
Idei trăznite le-ar putea numi europenii, însă pentru americani este o metodă de captare a energiei. Cea mai nouă metodă de captare a energiei zilnice în Statele Unite ale Americii  este cea de bronzare  a zonei corpului uman , acolo unde soarele nu pătrunde în mod normal. „În doar 30 […]

Citește și: