Vizită a delegației raionului Glodeni din Republica Moldova în județul Prahova. Schimb de experiență la Prefectura Prahova și Parcul Industrial Ploiești (FOTO)


La invitația Euroregiunii Siret Prut Nistru, a cărei președenție este asigurată de Consiliul Județean Prahova, o delegație a raionului Glodeni, Republica Moldova, condusă de președintele Cojocari Ion și având în componență primar Bogdan Cătălin – comuna Viișoara și primar Gnatiuc Anatolie – satul Fundurii Vechi, au efectuat un schimb de experiență la Parcul Industrial Ploiești având în vedere faptul că în programul guvernamental al Republicii Moldova, raionul Glodeni a fost desemnat ca promotor al unui parc industrial realizat și organizat de administrația publică.

Delegația a fost primită de prefectul județului Prahova, Nanu Virgil și de subprefect Drăgănescu Emil, de primarul Municipiului Ploiești, Andrei Volosevici și de consilierii județeni Ludmila Sfîrloagă, Rareș Enescu și Andrei Țurcanu.

Au fost efectuate vizite la două unități economice din incinta Parcului Industrial Ploiești, la SC ALKA CO&CO SRL, fabrică de produse alimentare și SC MODPACK SISTEMS SRL, fabrică de soluții complete de ambalare.

În continuarea vizitei s-a prezentat de către conducerea Parcului Industrial Ploiesti legislația românească, regulamentul de organizare și funcționare, precum și experiența în atragerea investitorilor într-un parc industrial.

Oaspeții își continuă vizita la Parcul Industrial Bărcănești, locație a Parcului Industrial Ploiești unde vor vedea cum se investește într-un parc industrial, având în vedere că primii 4 investitori deja au început investițiile.

Vom reveni.

Glasul Ploieștean

Next Post

SURSE: Comandant nou la IPJ Prahova. De luni, comisarul șef Cristian Manea va asigura șefia Inspectoratului Județean de Poliție Prahova

joi mai 5 , 2022
Noi mișcări la vârful IPJ Prahova! Șeful Poliției municipiului Ploiești, comisarul șef de poliție Cristian Manea, se pare că urmează a lua în primire funcția de Inspector Șef al IPJ Prahova. Pentru preluarea șefiei IPJ Prahova, au fost vehiculate trei nume de comisari: Comisarul Șef Ginel Preda, Comisarul Șef Florin […]

Citește și: