SURSE: Comandant nou la IPJ Prahova. De luni, comisarul șef Cristian Manea va asigura șefia Inspectoratului Județean de Poliție Prahova


Noi mișcări la vârful IPJ Prahova! Șeful Poliției municipiului Ploiești, comisarul șef de poliție Cristian Manea, se pare că urmează a lua în primire funcția de Inspector Șef al IPJ Prahova.

Pentru preluarea șefiei IPJ Prahova, au fost vehiculate trei nume de comisari: Comisarul Șef Ginel Preda, Comisarul Șef Florin Aristan (care, din surse apropiate nu-și mai dorește o asemenea funcție de conducere) și Cristian Manea, șeful Poliției municipiului Ploiești.

Din informațiile apărute pe surse, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, a semnat deja ordinul prin care Cristian Manea va prelua șefia Inspectoratului Județean de Poliție Prahova începând de luni, 09.05.2022.

Dacă știrea se confirmă comisarul șef Cristian Manea va fi împuternicit și va conduce inspectoratul până la noi decizii.

În trecut, în urma promovării examenului, comisarul șef de poliție Cristian Manea, a fost numit șef al Poliției Municipiului Ploiești în luna mai 2010. Acesta a mai îndeplinit funcția de Șef al Secției 1 Poliție Ploiești, iar la data de 28.04.2010 a fost împuternicit la conducerea Poliției Municipiului Ploiești până în prezent.

Glasul Ploieștean

Next Post

Destine Holidays deschide un nou punct de lucru, al 13-lea din țară, în municipiul Brașov (P)

vin mai 6 , 2022
Destine Holidays, parte a Destine Holding SA, anunță intrarea pe un nou segment de piață prin introducerea unui concept inedit pe piața turistică din România, și anume serviciul de broker de vacanțe. Companiile membre Destine Holding au înregistrat o cifră de afaceri de 130 milioane de euro în 2021, deservind […]

Citește și: