Adrian Năstase, propunere SURPRIZĂ după protestul de sâmbătă: 10 august, Ziua Porților deschise la guvern


Adrian Năstase, fost premier al României și  fost președinte PSD, vine cu o propunere inedită. Acesta cere ca ziua de 10 august, cunoscută pentru marele protest diaspora din 2018, să fie declarată Ziua Porților deschise la Guvernul României.

„La 1 septembrie 2004, am organizat, ca prim-ministru, pentru prima dată, o Zi a Portilor Deschise la Palatul Victoria. In 2004, fiind vorba de o premiera, am tinut ca principalul ghid sa fie un istoric, pentru că si aceasta cladire are semnificatia ei, chiar daca nu si spectaculozitatea altor sedii de institutii publice, fiind, totusi, una dintre cele mai importante constructii in stil modernist din Romania.

Această initiativă a fost continuată de guvernul Ciolos si, apoi, de guvernul Ponta.

Glasul Ploieștean

Next Post

Doamne ferește! Ăștia vor să conducă țara?! Membru USR: "Nu există nicio diferență între un copil și un laptop! Dacă îți moare copilul nu trebuie să plângi, e ca și cum ți s-a stricat laptopul"

mar aug. 13 , 2019
Tocmai când credeam că nu mai există aberație venită din partea politicienilor, care să ne surprindă în viața asta, iată că USR-iștii țin cu tot dinadinsul să ne dea creierele peste cap.  Un membru USR, Cristian Presură, a oferit un interviu publicației HOTNEWS, în cadrul căreia a făcut una dintre cele […]

Citește și: