Respectul Emiratelor Arabe Unite pentru România – Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, luminată în tricolorul României cu ocazia Zilei Naționale


Cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, din Dubai (Emiratele Arabe) a fost luminată în tricolorul României, de ziua națională. Totodată, drapelul țării a apărut și în celebra piață Times Square din New York.

“La mulți ani România! La mulți ani tuturor Românilor! Steagul României pe cel mai înalt turn din lume – Burj Khalifa, DUBAI ! Românii din Emiratele Arabe Unite va salută! Un vis împlinit! Va mulțumesc dragi români pentru participarea la acest moment special!”, este mesajul postat pe pagina de facebook a Consulatului General al României la Dubai, mesaj însoțit de mai multe imagini cu edificiul luminat în culorile drapelului României.

Tricolorul a fost afișat și în Times Square, celebra piață din New York, pe un panou publicitat închiriat de o companie românească de apă minerală.

Tricolorul, afișat pe Times Square
Image source: 
Facebook/Aqua Carpatica

Centrul de Conferințe din Dublin luminat din nou, la inițiativa Ambasadei, în culorile tricolorului românesc, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Turnul Atakule, simbol al Ankarei, în culorile tricolorului românesc.

Cele mai recente statistici arată că aproximativ 9,7 milioane de români sunt plecați în afara granițelor.

Sursa: www.rfi.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

Dotarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești cu aparatură medicală performantă continuă!

mie dec. 4 , 2019
Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader (PSD) a anuntat, astazi, ca trei dintre Sectiile Spitalului Judetean au primit aparatura noua si performanta, continuandu-se, astfel, procesul de modernizare a celui mai mare spital din Prahova. Toader este primul presedinte al Consiliului Judetean care si-a asumat un proiect amplu de dezvoltare a sistemului medical […]

Citește și: