Amenințare cu bomba la Secția 2 de Poliție din Ploiești


Secția 2 de Poliţie din Municipiul Ploieşti a fost vizată, sâmbătă seară, de o ameninţare cu bombă, incinta fiind evacuată, iar zona asigurată, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Conform sursei citate, în jurul orei 21:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi de către o persoană anonimă despre faptul că la o secţie din oraş urmează sa explodeze o bombă.

“În baza sesizării s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, evacuând persoanele aflate în incinta unităţii şi asigurând zona. La acest moment s-a identificat apelantul, fiind efectuate verificări în vederea depistării acestuia şi luării măsurilor legale ce se impun”, a transmis IJP.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că este vorba despre o falsă ameninţare cu bombă.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că apelantul este un bărbat de 32 ani din Ploieşti care este cercetat într-un dosar penal aflat la Secţia 2 de Poliţie, care a fost vizată de ameninţarea cu bombă.

Se pare că bărbatul a mers în această seară la concubina lui în comuna Gura Vitioarei, a consumat băuturi alcoolice şi s-a certat cu femeia, după care a plecat şi cel mai probabil ulterior a sunat la 112.

Glasul Ploieștean

Next Post

Traian Băsescu explică de ce România trebuie să susţină Ucraina. „Dacă privim pe hartă vedem cu uşurinţă că după Ucraina urmăm noi”

sâm feb. 12 , 2022
Traian Băsescu a făcut o analiză amănunţită a crizei din Ucraina, susţinând că Vladimir Putin „nu poate câştiga” un posibil război. Fostul preşedinte a explicat că SUA şi NATO „nu au cedat”, iar astfel „s-a ales praful din lista de pretenţii absurde ale lui Putin cu privire la ambiţia de […]

Citește și: