Astăzi vor fi verificate sirenele de alarmare a populației, în Ploiești


Astăzi vor fi verificate sirenele de alarmare a populației, în Ploiești. Primăria Municipiului Ploiești anunță că, astăzi, vor fi verificate sirenele de alarmare a populației.

În conformitate cu Planul activităților în domeniul situațiilor de urgență, în data de 16.12.2022, se vor desfășura activități de mentenanță la sistemul de avertizare și alarmare a populației în situații de urgență din municipiul Ploiești.

Astfel, vor fi acționate individual o parte din sirenele de alarmare a populației, pentru intervale scurte de timp (câteva secunde).

Reamintim că, semnalele de alarmare a populației sunt următoarele: alarma aeriană, alarma la dezastre, prealarma aeriană și încetarea alarmei.

Durata fiecărui semnal de alarmare este de două minute, după cum urmează:

  • alarma aeriană se compune din 15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauza de 4 secunde între ele;
  • alarma la dezastre se compune din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauza de 10 secunde între ele;
  • prealarma aeriană se compune din 3 sunete a 32 secunde fiecare, cu pauza de 12 secunde între ele;
  • încetarea alarmei se compune dintr-un sunet continuu, de aceeași intensitate, cu durata de 2 minute.

Glasul Ploieștean

Next Post

Administratorul unei societăți private din Ploiești oferă salariaților prime substanțiale de Crăciun. Cei mai devotați primesc mai mulți bani sau excursii în străinătate

vin dec. 16 , 2022
Administratorul unei societăți private din Ploiești oferă salariaților prime substanțiale de Crăciun, iar cei mai devotați primesc mai mulți bani sau excursii în străinătate. Administratorul societății comerciale Remar Global Glass S.R.L. din Ploiești, societate producătoare de geam termoizolant (termopan) și servicii de prelucrare și fasonare a sticlei, oferă tuturor salariaților […]

Citește și: