George Simion aruncă bomba. „Vom avea alegeri anticipate în iunie. PSD şi PNL nu vor mai forma Guvernul luna viitoare”


George Simion, copreşedintele AUR, a declarat, joi, în direct la România TV, că vor fi organizate alegeri anticipate în luna „iunie, maximum iulie” deoarece, din cauza tensiunilor din coaliţia de guvernare, PSD şi PNL nu vor mai forma Guvernul de luna viitoare.

George Simion a avansat scenariul declanşării de alegeri anticipate în România. Liderul AUR a făcut aceste declaraţii în cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, la România TV.

Vom avea alegeri anticipate în iunie! (…) Iunie- maxim iulie”, a spus George Simion.

Liderul AUR a spus că el şi membrii partidului pe care-l conduce sunt „pregătiţi pentru guvernare”. Mai mult, Simion susţine că actuala coaliţie de guvernare se va destrăma pe fondul tensiunilor.

Luna viitoare nu-l vor mai forma (Guvernul). Decât să aştepte până în 2024, mai bine opresc hemoragia acum”, a conchis George Simion.

De asemenea, George Simion, copreşedintele AUR, acuză Guvernul că impune restricţii în continuare, precum cele din ordonanţa recent modificată referitoare la folosirea certificatului COVID-19 în România, în condiţiile în care „toată Europa se relaxează”.

În emisiunea „Punctul Culminant” de la România TV, George Simion a reacţionat, după ce zeci de oameni au ieşit în stradă, în Piaţa Victoriei, pentru a protesta faţă de certificatul COVID-19.

Oamenii au ieşit spontan, nu trebuie să ne asumăm noi vreo paternitate, însă un protest asumat de AUR va avea loc la sfârşitul acestei luni, pe 27 februarie, similar cu milioanele de protestatari din Canada vom protesta şi noi pentru că şi în ceea ce priveşte restricţiile din pandemie şi facturile şi preţurile de la carburanţi şi la alimente, toate au luat-o razna din cauza acestei conduceri care dă ordonanţe noaptea ca PSD şi PNL”, a spus George Simion, în direct la România TV.

Liderul AUR a anunţat că va organiza un protest de amploare pe 27 februarie.

Pe 27 februarie toată România iese în stradă. Sper că nu vom avea parte de proteste paralele, cum se întâmplă de obicei. Tot centrul Bucureştiului va fi plin. O să avem centrul protestului în Piaţa Universităţii, apoi mergem la Klaus Iohannis, vinovatul pentru tot ce se întâmplă”, a mai spus George Simion.

Glasul Ploieștean

Next Post

Noi dispute în coaliţie: PNL vrea să vândă acţiunile companiilor din energie deţinute de stat, PSD pune piedică

vin feb. 4 , 2022
Un nou scandal zguduie Coaliţia de Guvernare. Social-democraţii pun piedică planurilor liberalilor de a vinde acţiunile companiilor din Energie, deţinute de stat. Liberalii au încercat să facă acelaşi lucru şi în timpul Guvernului Orban. Doar că atunci, Parlamentul, la iniţiativa PSD, a interzis înstrăinarea de participații ale statului, printr-o lege. […]

Citește și: