Dosar marca „Portocală”: Mircea Cosma, declarat nevinovat! Decizie definitivă / DOCUMENT

 


O nouă lovitură pentru fostul procuror de la „Unitatea de elită” DNA Ploiești, Mircea Negulescu „Portocală”. Încă o anchetă bazată pe probe false și prejudicii inventate s-a soldat cu sentința favorabilă victimei acuzate pe nedrept.

Vorbim despre verdictul pe care Agentia Națională de Integritate l-a dat în cazul lui Mircea Cosma și anume de clasare a cauzei, pe motiv că acuzațiile îndesate de „Portocală” în sesizarea facută pe numele lui Cosma s-au dovedit a fi false. Cercetările au durat 4 ani, adică timp și resurse folosite de pomană pentru o anchetă justificată doar de răzbunarea unui fost „paraditor”, o rușine a magistraturii, pe numele căruia au fost deschise dosare penale vizând fapte deosebit de grave.

Verdictul ANI este final și demonstrează, încă o dată, că există și profesioniști care reușesc să scoată adevărul la lumină.

Sursa: ph-online.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

Dialog între un polițist de la rutieră și un șofer: ”Tu știi cine e tata?” Polițist de la Rutieră: ”O puteți suna pe mama dvs., să vă lămurească”

joi oct. 24 , 2019
Pe pagina oficială de Facebook a Ministerului de Interne a fost publicat dialogul dintre un un polițist de la Rutieră și un șofer care vorbea la telefon, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și nu avea nici centură de siguranță. Iată dialogul: – Bună seara! Știți pentru ce […]

Citește și: