Conducerea S.C. Hale și Piețe Ploiești propune consilierilor locali varianta unui credit pentru mai multe investiții


Hale şi Pieţe vrea să acceseze un credit de aproximativ 375.000 de euro pentru susţinerea unor proiecte din lista de investiţii aprobată pentru 2022.. Consiliul Local Ploiești va decide luni  dacă este oportun acest lucru.

Consiliul Local Ploiești va decide în ședința de luni a legislativului ploieștean dacă este oportun ca societatea Hale şi Pieţe  să acceseze un credit de aproximativ 375.000 de euro, pentru susţinerea unor proiecte din lista de investiţii aprobată pentru 2022.

Conform fundamentării proiectului de Hotărâre, banii sunt necesari pentru susţinerea lucrărilor programate de SC  Hale şi Pieţe, în contextul în care proiectele din lista de investiţii pe 2022 totalizează aproximativ 2,6 milioane de lei, iar societatea acoperă din surse proprii doar 817.000 de lei.

Printre proiectele incluse de societatea Hale și Piețe Ploiești în această listă se regăsesc înlocuirea uşii principale şi a uşilor glisante secundare din clădirea Halelor, întocmirea documentaţiei pentru restaurarea şi consolidarea Halelor Centrale, reparaţii capitale la grupul sanitar de la Piaţa Nord sau achiziţionarea unui container sanitar pentru Obor.

Potrivit documentației, cele mai mari cheltuieli din această listă de investiții vizează clădirea PECO din strada Văleni, care a găzduit timp de câţiva ani Tribunalul Prahova și care acum a revenit în administrarea Hale și Piețe. Pentru acest imobil, societatea aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești a propus un proiect de înlocuire a instalaţiilor termice, electrice, sanitare şi de aer condiţionat, estimat la 1,05 milioane, unul pentru recompartimentări birouri, de 600.000 de lei, şi unul pentru achiziţia de mobilier, de 161.000 de lei.

Glasul Ploieștean

Next Post

Concert de colinde Paula Seling, pe 7 decembrie, la Filarmonica "Paul Constantinescu" Ploiești

lun oct. 31 , 2022
Deși mai avem aproape două luni până la Sărbătorile de Iarnă, cine dorește să asculte, pe 7 decembrie, începând cu ora 20:00, colinde cântate de Paula Seling, trebuie să își procure din timp biletele la concert. La categoria VIP mai sunt doar 17 bilete, deși costă 145 de lei bucata. […]

Citește și: