Îți acoperi nasul și gura sau plătești amendă 1000$. Se întâmplă de joi în statul american Texas


LAREDO, Texas – Locuitorii dintr-un oraș din Texas trebuie să poarte ceva care le acoperă nasul și gura atunci când ies în public în timpul focarului de coronavirus – sau altfel vor plăti o amendă de până la 1.000 USD.

Începând de joi (n.r. 02 aprilie), toți cei cu vârsta peste 5 ani din Laredo vor trebui să poarte un fel de acoperire, cum ar fi o mască de casă, o eșarfă, o bandană sau o batistă atunci când intră într-o clădire deschisă publicului.

Locuitorii vor trebui, de asemenea, să-și acopere gura și nasul atunci când folosesc transportul public, taxiurile sau orice acțiune de călătorie.

Noua regulă nu se aplică persoanelor care călătoresc în propriile lor vehicule sau dacă se află în afară pentru exerciții și urmând instrucțiunile de distanțare socială.

Măsura de a acoperi nasul și gura a fost emisă marți (n.r. 31 martie) de către consiliul local al Laredo.

Orașul din sudul Texasului cu peste 261.000 de rezidenți de-a lungul graniței cu SUA-Mexic se află la aproximativ 250 de mile sud-vest de San Antonio.

Sursa: globalnews.ca

Glasul Ploieștean

Next Post

New York Post: Toți newyorkezii au recomandare să acopere gura și nasul în spațiile publice

lun apr. 6 , 2020
Primarul Bill de Blasio a declarat, joi (n.r. 02 aprilie), că toți newyorkezii ar trebui să-și acopere nasul și gura atunci când ies în afara pandemiei coronavirusului și ajung în spații publice. Noua îndrumare pentru a purta eșarfe, bandane sau alte piese vestimentare în public are drept scop să reducă […]

Citește și: