Sezonul 4 La Casa de Papel. Vezi la ce oră apare pe Netlfix „Fabrica de bani”


Sezonul 4 al serialului „La Casa de Papel”/Fabrica de bani, producţie spaniolă creată de Álex Pina, va începe din 3 aprilie, pe Netflix.

Fabrica de bani, sezonul 4, se întoarce pe Netflix. El Profesor crede că Lisabona a fost executată, Rio şi Tokyo au aruncat în aer un tanc al armatei şi Nairobi se zbate între viaţă şi moarte. Banda trece prin unul dintre cele mai dificile momente, iar apariţia unui inamic printre ei va afecta jaful.

Cea mai populară bandă de hoţi se întoarce cu Álvaro Morte (Profesorul), Úrsula Corberó (Tokyo), Pedro Alonso (Berlin), Alba Flores (Nairobi), Itziar Ituño (Lisabona), Miguel Herrán (Rio), Esther Acebo (Stockholm), Jaime Lorente (Denver), Darko Peric (Helsinki), Luka Peros (Marsilia), Hovik Keuchkerian (Bogotá) şi Rodrigo de la Serna (Palermo). Najwa Nimri (Inspectoarea Sierra), Fernando Cayo (Colonelul Tamayo), Juan Fernández (Colonelul Prieto), Fernando Soto (Angel) şi Mario de la Rosa (Suárez) reprezintă echipa de poliţie care va încerca să distrugă „rezistenţa”.

Distribuţia actorilor este completă alături de Pep Munné (Guvernatorul), Enrique Arce (Arturo Román), Kiti Manver (Mariví) şi José Manuel Poga (Gandía).

Serialul despre jaful de la Monetăria Regală a Spaniei, „La Casa de Papel”, difuzat iniţial pe canalul spaniol Antena 3, a fost cumpărat de Netflix. „La Casa de Papel” a fost, câteva zile în primăvara lui 2018, cel mai urmărit serial online din Statele Unite.

La ce oră apare pe Netflix Casa de Papel în România

La fel ca toate serialele Netflix Originals, „Fabrica de bani” sosește pe platforma video la miezul nopții în Los Angeles, adică la ora 9, ora României.

Dacă nu sunteți în România, iată orele la care va fi disponibil pe platformă:

Pacific Time – 00:00, Coasta de est – 03:00, Europa Centrală – 08:00 (GMT+1), Europa de Est – 09:00 (GMT+2), Japonia – 16:00, Australia – 18:00, Noua Zeelandă – 20:00

La Casa De Papel. Lucruri inedite despre serialul Netflix

Serialul Netflix La Casa De Papel a devenit, în 2018, cel mai urmărit serial într-o altă limbă decât engleza, în momentul lansării pe Netflix. Conform declarațiilor lui Ted Sarandos, Chief Content Officer al Netflix, “La Casa de Papel” a fost cea mai urmărită serie din toate producțiile străine ce sunt disponibile pe Netflix, “non-English series”, în primul trimestru al anului.

La Casa de Papel a fost creată de regizorul Alex Pina, un veteran al producțiilor de televiziune din Spania. A fost inițial difuzată de postul local Antena 3, în două părți, un sezon. A avut premiera pe 2 mai 2017, iar pe 25 decembrie 2017, Netflix a decis să o difuzeze pe platforma sa globală, după ce fusese valabilă numai pe Netflix Spania.

La casa de Papel aduce în scenă o intrigă ca o partidă de șah: fiecare mutare a unei tabere pune cealaltă parte într-un nou context, și mai dificil, fiecare piesă pierdută deschide un nou front, iar tensiunea se acumulează de la oră la oră, de la personaj la personaj.

Jaful din La Casa de Papel a fost gândit de un personaj cu un trecut obscur, numit în film El Profesor. Aflăm mai târziu că îl cheamă Sergio Marquina, interpretat de Álvaro Morte, iar planul genial pus la cale de acesta a venit ca un omagiu pentru tatăl său, un alt infractor care a fost împușcat în fața unei bănci.

El Profesor reușește să strângă lângă el opt tâlhari, cu perspective îndoielnice, ce nu par să aibă nimic în comun decât infracțiunile comise. Acțiunea este prezentată prin ochii lui “Tokyo”, personaj interpretat de Úrsula Corberó.

Pe parcursul serialului La Casa de Papel, apar flashback-urile, ce au rolul de a da dinamică acțiunii, a crea suspans, dar și pentru a explica următoarea mișcare a fiecărei tabere. Planul este aproape perfect, doar că “El Profesor” nu o ia în calcul pe procuroarea care se ocupă de jaf, Raquel Murillo, interpretată de Itziar Ituño. Între cei doi, începe un joc de-a șoarecele și pisica, ce se termină chiar surprinzător, pentru cei care au urmărit seria până la final.

Cine este El Profesor din La Casa de Papel

Álvaro Antonio García Morte s-a născut în Cadiz în 1975 și este cunoscut pentru rolurile sale din seriale, în special în cele produse de și pentru Antena 3.

A jucat în Amar es para siempre, El Secreto de Punte Viejo și La Casa de Papel, printre altele.

În 2012 a fondat compania teatrală 300 Pistolas și a început să regizeze piese de teatru precum El lazarillo de Tormes, Tres sombreros de copa​, La casa de Bernarda Alba sau El perro del hortelano.

Álvaro a devenit cunoscut în toată lumea pentru rolul enigmaticului El Profesor.

Sursa: a1.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

Autocar cu 31 de români întorși din UK staționează la Ploiești. Zeci de primari din Prahova interzic hotelierilor să colaboreze cu DSP în vederea carantinării persoanelor întoarse din diaspora

sâm apr. 4 , 2020
30 de cetățeni prahoveni, sosiți din străinătate, așteaptă de azi noapte în Parcul Municipal Vest din Ploiești să fie duși în centrele de carantină. Pentru că centrele existente sunt arhipline, autoritățile județene au încercat, fără succes până acum, să-i convingă pe primari să accepte transformarea unor hoteluri închise oricum din […]

Citește și: