Victor Micula, provocare pentru Klaus Iohannis să testeze un tratament pentru coronavirus: „îmi pun toată averea la bătaie”


Victor Micula a ieșit public într-o filmare și l-a provocat pe președintele Iohannis să înceapă testele pentru un tratament pentru COVID-19.

Într-un live în care apare alături de Ciprian Fodor, science entrepreneur managing PURE LIFE Group making research based health products, Victor Micula lansează preşedintelui Klaus Iohannis provocarea de a încuraja un studiu în ceea ce priveşte tratarea infecţiei cu COVID 19 cu argint coloidal ionic.

Victor Micula spune că foloseşte de 5 ani produse de acest fel şi acesta e singurul remediu pentru sinuzita pe care o făcea frecvent, mergând cu motocicleta. Ciprian Fodor spune că a lansat ideea de a trata gripa aviară cu acest produs, pesta porcină, dar orice studiu i-a fost refuzat.

„Dacă argintul coloidal ionic nu funcționează la coronavirus eu sunt dispus să îmi donez toată averea, cu condiția ca și domnul Klaus Iohannis este dispus să renunțe la fotoliul de președinte”, spune Victor Micula.

Unul dintre argumentele sale e acela că şi pe vremea holerei oamenii beau din pahare de argint pentru a se trata.

Sursa: bihon.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

"Poetul din peluză" scrie poezii și din izolare. „Mă frământ și sunt treaz de la patru și-un sfert”

Dum apr. 5 , 2020
Liviu Drăghici, zis și „Poetul din peluză”, aflat în izolare la domiciliu, povestește pe blogul său cum a visat că Petrolul întâlnea echipa Fenerbahce pe stadionul Ilie Oana într-un meci de Europa League. Și egalase Hamza Younes la 1. În visul lui Drăghici se făcea că trebuia să meargă în […]

Citește și: