NEWS ALERT: Sunt anunțate proteste de amploare în toată țara, astăzi, începând cu ora 17:00


George Simion, preşedintele AUR, a anunţat, într-o postare pe Facebook, noi proteste în România, astăzi, începând cu ora 17.00.

„Astăzi, la 17.00, cu adevărat ne luăm ţara înapoi. În toată România, nu există scuze”, a scris George Simion pe Facebook.

Ieri, mii de oameni au ieşit în stradă în Ploiești, Constanţa, Timişoara, Brăila sau Galaţi pentru a protesta împotriva Guvernului şi a noilor restricţii impuse pentru a limita efectele pandemiei.

La Ploiești, aproximativ 150 de tineri s-au mobilizat şi au protestat în fața Primăriei Ploiești. Protestul a fost unul spontan, iar jandarmii şi poliţiştii nu au putut face nimic pentru a-i opri pe manifestanţi, astfel că au asistat pe toată durata protestului.

La Constanţa, aproximativ 800 de oameni s-au adunat în faţa Prefecturii, iar în momentul în care jandarmii i-au anunţat pe organizatori că vor fi amendaţi, oamenii au plecat în marş pe străzile din oraş.

Proteste asemănătoare au fost şi la Brăila sau la Timişoara ori Cluj-Napoca.

La Galaţi, câteva mii de tineri s-au mobilizat şi au pornit în marş pe marile bulevarde ale oraşului. Protestul a fost unul spontan, iar jandarmii şi poliţiştii nu au putut face nimic pentru a-i opri pe manifestanţi, astfel că i-au escortat pe toată durata marşului.

Oamenii sunt nemulţumiţi de noile restricţii care interzic circulaţia după ora 20.00 în funcţie de incidenţa cazurilor de COVID-19 şi închiderea magazinelor la ora 18.00.

Glasul Ploieștean

Next Post

VIDEO: Protest la Ploiești/ Sute de oameni au scandat „LIBERTATE” și au dat foc mãştilor. "În Anglia se dau ajutoare până în septembrie 2021. La noi nu s-au dat nici cele pe anul trecut!”, spune un protestatar

mar mart. 30 , 2021
Protestele continuă, în majoritatea orașelor mari din țară, oamenii strigând „Libertate” și „Jos dictatura!”. La Ploiești s-au adunat, aseară, aproape 1000 de manifestanți, care au dat foc măștilor de protecție în fața sediului Primăriei și au strigat împotriva restricțiilor impuse de Guvernul Cîțu. Cei mai mulți dintre cei care protestează […]

Citește și: