Noul prefect al județului Prahova a depus jurământul pentru investirea în funcție


Virgiliu Daniel Nanu, noul prefect de Prahova, a depus, astăzi, jurământul pentru învestirea în funcție, ceremonia având loc la Palatul Administrativ Ploiești.

Virgiliu Daniel Nanu, noul prefect, este din comuna Cornu, județul Prahova, este căsătorit și are o fată care a fost elevă bursieră a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”. Acesta este membru PSD din anul 2012 și, potrivit deputatului Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova, „a activat în organizația din care face parte, Câmpina, în organizația Cornu, și bineînțeles în organizația județeană”.

Ceremonia s-a desfășurat în sistem videoconferință, sub conducerea directorului general al Direcției Generale Pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Teodor Gheorghe, care a deschis ceremonia de investire și a subsecretarului de stat coordonator al Instituțiilor Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Gheorghe Sorescu, care a transmis mesajul ministrului Ministerului Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Glasul Ploieștean

Next Post

TVA zero pentru alimentele de bază, în România. Măsurile propuse de guvern vor fi prezentate Comisiei Europene

joi ian. 13 , 2022
Guvernul își dorește TVA zero la alimentele de bază, precum Polonia. Guvernul ia în considerare și chiar va propune Comisiei Europene TVA zero la alimentele de bază, precum: carne, ulei, faină, lactate, ouă. Rămâne de văzut dacă este o măsură ce va fi acceptată de Comisia Europeană. La momentul actual, cota TVA pentru alimentele […]

Citește și: