Patronul Hotelului Prahova a fost găsit spânzurat într-una din camerele hotelului!


În cursul serii de joi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați în legătură cu sinuciderea unui bărbat, în incinta unei unități hoteliere.

Se pare că cel care a recurs la un asemenea gest este nimeni altul decât milionarul prahovean Doru Morcovescu.

Pe surse, bărbatul în vârstă de 61 de ani a fost găsit spânzurat într-o cameră a Hotelului Prahova Plaza, al cărui proprietar era. Doru Morcovescu nu a lăsat niciun bilet de adio. Medicii de pe Ambulanță nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

În cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

În 2013, omul de afaceri se afla în Top Forbes, fiind al  8-lea miliardar din acest clasament.

Averea lui Doru Morcovescu a fost estimată la 13 milioane euro, acesta aflându-se pe locul 273 in clasamentul general, cu  afaceri în turism și imobiliare.

Nu se cunosc, deocamdată, cauzele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la un asemenea gest, însă familia acestuia, prin intermediul fiicei sale, Alexandra Morcovescu, a făcut o serie de precizări.

„În aceste momente grele pentru familia mea, doresc să solicit întregii prese, căreia îi multumesc că ne este alături în aceste momente grele, să transmită opiniei publice informații corecte despre trecerea în neființă a tatălui meu. Prin urmare, fac urmatoarea precizare:

Tatăl meu NU s-a sinucis din cauza datoriilor, de aceea, de dragul corectitudinii, solicit tuturor jurnaliștilor care au făcut speculații în acest sens să rectifice știrea.

În realitate, tatăl meu a fost un om curajos care, în 30 de ani de activitate, în domeniul HORECA, nu s-a dat niciodată bătut, din contră a luptat și a construit o afacere care îi va purta amprenta mulți ani de acum încolo. Și au fost destule situații grele, ținând cont de starea economică a țării în care trăim.

Aș dori să se inteleaga foarte clar faptul că tatăl meu suferea de mai mulți ani de depresie, generată de alte boli, acesta fiind momentul de slăbiciune care, din păcate pentru familia noastră, a dus la această grea pierdere.

Vă rog respectuos să țineți cont de această precizare în memoria tatălui meu. Vă mulțumesc!”

Într-o altă postare, Alexandra Morcovescu a dat asigurări clienților companiei Valdor care au achiziționat pachete pentru Revelion, că în locațiile Companiei Valdor petrecerile se vor desfășura conform programului stabilit, dar și salariaților companiei cărora le-a transmis că după 1 ianuarie 2023, activitatea firmei își va continua cursul și va duce mai departe cu mândrie tot ce a construit tatăl acesteia în cei 30 de ani de activitate.

 

Glasul Ploieștean

Next Post

Surprinși la furat coroane de flori în Cimitirul Bolovani

mie ian. 4 , 2023
Societatea Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. (SGU), printr-o informație de presă, aduce la cunoștința opiniei publice faptul că, în detrimentul eforturilor societății de a asigura ordinea și a menține curățenia în incinta cimitirelor administrate, încă mai există persoane lipsite de civism, care sfidează toate reglementările legislației în vigoare. Astfel, […]

Citește și: