Cel mai mare hypermarket românesc s-a deschis la Ploiești


La Cocoș a deschis, neoficial, momentan fiind într-un program de test, un nou magazin, cel de-al doilea în Ploiești și cel de-al treilea în total, iar acesta se numește “La Cocoș 2”.

Cu produse mult mai diversificate și cu o suprafață de vânzare de 13.000 de metri pătrați, La Cocoș 2 dispune de aproximativ 1.000 locuri de parcare, dintre care 10 locuri pentru alimentarea autoturismelor electrice.

Magazinul La Cocoș 2 este situat pe strada Poligonului, nr. 5-7 (din direcția Șos. Vestului spre Str. Laboratorului, stânga după Arabesque și în capătul străzii este parcarea La Cocoș 2) și are următorul program:

luni: 07:30–18:30

marți: 07:30–18:30

miercuri: 07:30–18:30

joi: 07:30–18:30

vineri: 07:30–18:30

sâmbătă: 08:00–14:00

duminică – Închis

După deschiderea magazinului La Cocoș Ploiești 2, antreprenorul lanțului de magazine,  Iulian Nica a pregătit un plan de reorganizare a primului magazin deschis în Ploiești. Planul prevede ca acesta să se transforme în supermarket de proximitate cu o suprafață de 3000 de metri pătrați, cu aceeași politică de prețuri orientată spre hard discounter, dar cu o asociere care să atragă în magazin o varietate mai mare de clienți.

Din spațiul magazinului La Cocoș 1 vom ceda o suprafață de 1700 metri pătrați pentru a o transforma în spațiu de vânzare pentru compania Bebe Tei, iar la intrarea în magazin, în curtea interioară va fi construit un spațiu de vânzare pentru Farmacia Tei. Negocierile cu Roxana Maftei și Irina Ciubotaru au durat mai multe luni și am constatat că asocierea a trei hard discounteri în același spațiu comercial poate fi benefică și va atrage clienți din toate categoriile sociale”, puncta Iulian Nica în luna octombrie a.c.

Momentan în interiorul magazinului La Cocoș 2  încă se lucrează la amenajare, însă se pot face cumpărături în condiții foarte bune, marfa fiind așezată pe rafturile destul de distanțate în așa fel încât să nu se creeze aglomerație.

Lanțul de supermarketuri cu capital 100% autohton „La Cocoș” s-a clasat pe locul 16 în Top 25 retaileri din România, potrivit revista-piata.ro înregistrând o creștere de +72% față de 2020.

Glasul Ploieștean

Next Post

Agroland Mega Ploiești se deschide în Ploiești (P)

vin nov. 18 , 2022
Din 𝟭𝟵 𝗻𝗼𝗶𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 magazinul Agroland Mega Ploiești se deschide în Ploiești. Agroland este cea mai mare reţea de magazine pentru grădină, animale de companie și fermă din România. Firma s-a înfiinţat în Timişoara în anul 1997 şi în câțiva ani a devenit cea mai mare rețea de magazine pentru fermierii […]

Citește și: