Primăria Ploiești a participat prin SGU Ploiești la „Serbarea Florilor”, ediția a VI-a, organizată de Primăria Municipiului Vaslui


În perioada 20-22 mai a.c., SGU Ploiești a participat la cea de-a VI-a ediție a evenimentului „Serbarea Florilor”, organizat de Primăria Municipiului Vaslui.

În cadrul acestei ediții, SGU Ploiești a răspuns invitației municipalității vasluiene, prin expunerea de material floricol și dendrologic din producția proprie, respectiv plante anuale și de apartament, precum și arbuști ornamentali.

Astfel, pentru a realiza aranjamentul floral, din cadrul standului SGU Ploiești, au fost utilizate 1.000 de răsaduri de plante decorative (begonie, coleus, salvie, cineraria), 50 de ghivece cu plante de apartament, 4 arbuști și un arbore.

De asemenea, pentru realizarea tabloului floral au fost utilizate și elemente de recuzită, respectiv pietricele decorative, scoarță de copac, coșulețe și elemente din lemn.

Evenimentul menționat a reunit zeci de expozanți din țară, aranjamentul floral realizat de SGU Ploiești bucurându-se de aprecierea atât a publicului, cât și a municipalității vasluiene.

Glasul Ploieștean

Next Post

Prefectura Prahova a trimis Corpul de control la Spitalul Judeţean Ploieşti

mie mai 25 , 2022
Corpul de Control al Prefecturii şi Direcţia de Sănătate Publică vor efectua verificări, până la finalul lunii, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, după apariţia unor plângeri ale medicilor referitoare la problemele interne. Controlul, început miercuri, a fost comandat de prefect după ce chirurgul Dan Oprea a publicat zilele trecute […]

Citește și: