Refugiați Ucraina – XS Cafe si Motel Europa LG vin în sprijinul refugiaților, oferind cazare și masă gratuite


În timp ce autoritățile încă mai fac planuri cu privire la refugiații ucraineni, deși ministrul Apărării declara zilele trecute că ne așteptăm să primim jumătate de milion de oameni, românii inimoși își exprimă solidaritatea cu semenii lor prin fapte concrete.

Printre cei care s-au mobilizat in Prahova se numără și XS Cafe care, în parteneriat cu motelul EUROPA LG vor oferi cazare și mese gratuite pentru aproximativ 80 de refugiați.

Motelul este situat la ieșirea din Ploiesti, în Bucov, iar beneficiarii sprijinului umanitar se pot caza gratuit în camerele disponibile (aproximativ 80 locuri), în baza actului de identitate. Mesele vor fi asigurate de XS Cafe, care va oferi sprijin pe toată durata șederii refugiaților în unitatea de cazare menționată.

Glasul Ploieștean

Next Post

FOTO / VIDEO: Zelenski a semnat cererea pentru aderarea la Uniunea Europeană în această seară

lun feb. 28 , 2022
Preşedintele Volodimir Zelenski a semnat, luni seară, documentul prin care solicită oficial admiterea Ucrainei în Uniunea Europeană, dar liderii de la Bruxelles i-au semnalat că procedurile de aderare nu se finalizează în scurt timp. „Un moment istoric. Cererea pentru aderarea la Uniunea Europeană, semnată de preşedintele Ucrainei la Kiev, pe […]

Citește și: