Subprefectul județului Prahova, Alexandru Vane, a fost eliberat din funcție


Conform unei hotărâri de Guvern, emisă miercuri, 15 februarie, Alexandru Vane a fost eliberat din funcția de subprefect al Județului Prahova.

„Eliberarea din funcție are loc în urma cererii personale”, a precizat Alexandru Vane, care își va relua activitatea la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Precizăm că la momentul numirii în funcția de subprefect al județului Prahova, Alexandru Vane a fost temporar suspendat din funcția desfășurată la AFIR.

Alexandru Vane a fost numit în funcția de subprefect al județului Prahova în martie 2021, la propunerea PNL.

Neoficial, Alexandru Vane a fost eliberat din funcție deoarece nu a urmat cursul de înalt funcționar public, o condiție obligatorie pentru funcția de subrefect, curs ce poate fi absolvit într-un termen de un an de la numire.

Glasul Ploieștean

Next Post

Președintele UAP Prahova, în GREVA FOAMEI. Cere sprijinul Consiliului Județean pentru termia Ploieştiului

mar feb. 21 , 2023
Preşedintele Uniunii Asociaţiilor de Proprietari Prahova, Eugen Cristescu, a anunţat că intră în greva foamei, în semn de protest faţă de alocarea bugetară primită de Primăria Ploieşti de la Consiliul Judeţean. Cristescu a anunţat că va renunţa la protest doar în momentul în care administraţia judeţeană va sprijini financiar Primăria. […]

Citește și: