VIDEO – Jurnalistul Bogdan Enache ne împărtășește modul de relaxare și cum s-au redeschis școlile în Germania


Jurnalistul prahovean Bogdan Enache, realizatorul emisiunii „Proces Verbal”, a creat de curând un canal  pe platforma Youtube, unde va publica materiale video de informare, ediții mai vechi ale emisiunii Proces Verbal, posibil și unele noi, interviuri și comentarii.

În primul material ne împărtășește din propria experiență cum depășește această perioadă de criză, aflat în Germania, împreună cu familia.

În video-ul de astăzi ne povestește despre sistemul de învățământ din Germania și cum și-au reluat elevii activitatea. Ce măsuri au luat autoritățile germane, ce interdicții au elevii la școală, câte ore petrec în comunitate, cum se păstrează distanțarea socială, ce li se oferă elevilor ca și materiale sanitare pentru a preveni infectarea cu noul Coronavirus, totul în materialul video de mai jos.

Bogdan Enache promite că acesta este un prim material video, urmând ca mâine să publice un altul, dar și revenirea, de această dată pe piața online, a emisiunii Proces Verbal, una dintre cele mai urmărite și apreciate emisiuni locale, în perioada când aceasta rula la postul de televiziune WillTV.

Glasul Ploieștean

Next Post

Calendar Evaluare Națională 2020. Când au loc examenele pentru toate categoriile de elevi

mie mai 13 , 2020
Calendar Evaluare Națională 2020 pentru clasa a 8-a. Ministerul Educației a stabilit ca prima probă să aibă loc pe 15 iunie. Când au loc probele la Evaluarea Națională 2020 și când se afișează rezultatele examenelor la clasa a 8-a. CUPRINS: Calendar Evaluare Națională 2020, clasa a 2-a Calendar Evaluare Națională […]

Citește și: