VIDEO: Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, va candida din partea PSD pentru un nou mandat


Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, care în 2020 a fost ales în funcţie din partea PNL, a anunţat că va candida anul viitor din partea PSD Prahova pentru un nou mandat.

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a declarat, în emisiunea Proces Verbal moderată de jurnalistul Bogdan Enache, că va candida pentru un nou mandat din partea PSD.

De ce mă duc să mă văd cu premierul? De ce mă duc să mă văd cu ministrul Transporturilor? Ca să rezolvăm o chestiune extrem de simplă, să avem o coborâre de pe autostradă lângă Ploiești, nu să mergem kilometri ca să urcăm noi, ploieștenii, pe autostradă. Ca să avem Mihai Bravu, cu ajutorul Ministerului Transporturilor, făcut pe patru benzi, să ieșim spre centura de est. Mă duc să vorbesc cu premierul că este singurul cu care am putut să stau de vorbă, ca să avem o logică în ceea ce privește finanțările și restul. Eu sunt nici călare, nici pe jos, nici îmbrăcat, nici dezbrăcat. În momentul acesta nu sunt dat afară din PNL, dar toată lumea mă critică, sunt cel mai extraordinar de rău om, dar mă păstrează. Dacă mă întrebați de iure, eu nu sunt în PSD. De facto, da! Candidatura mea următoare va fi pentru PSD. Clar!„, a confirmat primarul Andrei Volosevici.

Da, voi candida din partea PSD. Vreau să merg într-o zonă în care lumea se interesează, de la premier şi până la ultima structură, de administraţie. Deci, de iure sunt în PNL, dar suspendat, de facto, aşa cum am spus, voi candida pentru un nou mandat din partea PSD”, a declarat Volosevici pentru Agerpres.

Acesta spune că nu se pune problema să îşi dea demisia din PNL, pentru că şi-ar pierde mandatul.

PNL, în afară de a mă critica… Dacă sunt aşa slab, praf, pulbere şi rău pentru oraşul ăsta, nu înţeleg de ce nu se ia o decizie. E un joc penibil al PNL. (…) Cred că nu datorez PNL-ului nimic, dat fiind faptul că mulţi de acolo sunt în funcţii şi datorită sprijinului meu. Nu pot fi bătaia de joc a unor oameni care sunt ‘listaci’, care s-au bucurat de susţinerea mea să ajungă acolo unde sunt acum, după care au uitat de Ploieşti”, a adăugat Volosevici.

El a precizat că îşi asumă eventuale critici din partea alegătorilor, ca urmare a schimbării partidului, punctând că nu se teme de discuţia politică, ci de a nu avea ajutor pentru problemele din administraţie.

În luna decembrie a anului trecut, Volosevici a fost suspendat temporar din PNL, pe fondul tensiunilor cu aleşii liberali din Consiliul Local Ploieşti, dar şi cu preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, cel care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.

Glasul Ploieștean

Next Post

Simona Albu, administrator public al Ploieștiului, va fi secretar executiv la PSD Ploiești

joi iun. 22 , 2023
Senatorul PSD de Prahova și totodată președinte al Organizației PSD Ploiești, Laura Moagher, a anunțat că Simona Albu, actualul administrator public al municipiului Ploiești, va fi secretar executiv al PSD Ploiești. Anunțul a venit la scurt timp după ce primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a declarat că va candida pentru un […]

Citește și: