Virusul ucigaș și răspândirea acestuia poate fi urmărit în timp real cu ajutorul unei hărți interactive


Centrul Johns Hopkins pentru Știința și Ingineria Sistemelor a construit și actualizează în mod regulat un tablou de bord online pentru urmărirea răspândirii la nivel mondial a focarului de coronavirus care a început în orașul chinez Wuhan.

“Am creat acest tablou de bord pentru că noi considerăm că este important ca publicul să înțeleagă situația focarului, situaţie care este în desfăşurare, iar sursele de date transparente. Pentru comunitatea de cercetare, aceste date vor deveni mai valoroase pe măsură ce continuăm să le colectăm în timp”, a precizat Lauren Gardner, profesor inginer şi co-director al CSSE.

Până astăzi, 26.01.2020, sunt confirmate la nivel mondial 2019 cazuri de coronavirus. În China sunt 1979, în Thailanda 7, în Hong Kong 5 , în Australia 4, în Franţa 3, în Malaezia 3, în Singapore 3, în Coreea de Sud 3, în Taiwan 3, în Japonia 2, în Macau 2, în SUA 2, în Vietnam 2 şi în Nepal 1. Numărul deceselor confirmate sunt pentru 56 de persone.

CLICK PE POZA DE MAI JOS PENTRU ACCESARE HARTĂ INTERACTIVĂ

Glasul Ploieștean

Next Post

BREAKING NEWS: Rezultatele sondajului pentru Primăria Ploiești și Consiliul Județean Prahova

mie ian. 29 , 2020
Informația momentului privind alegerile locale la nivelul județului Prahova și la nivelul municipiului Ploiești, reședință de județ. Sondajul care s-a desfășurat online pe platforma www.glasulploiestean.ro, s-a realizat în perioada 05.01.2020 până la 29.01.2020, pe un eșantion de 326 persoane, ponderea pe genuri fiind 63% bărbați și 37% femei, iar media […]

Citește și: