Cocalarii de Ploiești își fac de cap în lipsa poliției. Parcarea de la Spitalul Județean a devenit pistă pentru drift-uri


Știm să cerem autorităților să investească în condiții mai bune de trai, dar mulți dintre noi ne comportăm ca pe maidan. Un exemplu de lipsă totală de bun simț și educație îl reprezintă „pista de drift” pe care cocalarii cu mașini tunate au descoperit-o pe terenul unde Consiliul Județean Prahova amenajează cea mai nouă parcare pentru Spitalul Județean din Ploiești.

Profitând de terenul proaspăt tasat și de lipsa polițiștilor, niște marțafoi cu mașini cumpărate pe câteva sute de euro din Germania s-au dat în spectacol… pe bani publici. În urma lor au rămas denivelări pentru nivelarea cărora autoritățile vor trebui să plătească, din nou, sume consistente. Din banii noștri, ai tuturor.

Președintele Consiliului Județean Prahova a postat un mesaj pe Facebook cu privire la situația de la Județean, atrăgând atenția asupra faptului că, pe lângă drepturi, membrii unei comunități mai au și obligații:

„Bucuria începerii lucrărilor umbrită de neglijența unor cetățeni

Nici nu s-au terminat bine lucrările de amenajare a noii parcări de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, că anumiți cetățeni au înțeles că e loc de „drift-uri”.

Din păcate, constructorii vor relua de la capăt tasarea terenului în urma acestor drifturi, iar abia apoi se vor trasa marcajele și împrejmuirea înspre str. Găgeni.

Sper ca acest incident să nu se mai repete! Din partea administrației prahovene există deschiderea de a construi și investi pentru comunitate, dar degeaba investim, daca alții distrug!

Cu toții trebuie să contribuim pentru binele comunității, să ne luam în serios atât drepturile, cât și obligațiile și doar astfel vom putea realiza ceea ce ne dorim cu toții – o societate solidă, modernă și civilizată.”, a scris Bogdan Toader.

Glasul Ploieștean

Next Post

La Ploiești se construiește o școală! Consiliul Județean Prahova are grijă de copiii cu nevoi speciale

sâm feb. 15 , 2020
  Copiii cu nevoi speciale merită să beneficieze, în cel mai scurt timp, de un nou sediu al Centrului Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 modern, la standarde europene! Imobilul va fi ridicat în apropierea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, din Șoseaua Vestului, iar copiii care […]

Citește și: