Constantin „Titel” Arsene a câştigat concursul de administrator al stadionului „Ilie Oană” Ploieşti


De curând a avut loc proba scrisă a concursului pentru postul de administrator al stadionului „Ilie Oană”  Ploiești, bază sportivă care aparține Primăriei Municipiului Ploiești și este administrată de Clubul Sportiv Municipal Ploiești . 

Constantin „Titel” Arsene este de 9 ani administrator al stadionului, fiind un petrolist convins și foarte apreciat de suporterii echipei Petrolul Ploiești dar și de cei din staff-ul echipei, încă de când a preluat funcția. 

Titel Arsene a declarat pentru www.infoploiesticity.ro : Am participat pe șantierul de construcție al stadionului zi de zi începând cu februarie 2011, benevol de dragul stadionului și al clubului. În august 2011 am fost angajat la FC Petrolul Ploiești  ca administrator. Pentru că organizarea de șantier pleca și nimeni nu știa ce cuprinde acest stadion, șeful de la Alpine a comunicat Primăriei, că ei termină lucrarea și ca ar fi necesar ca cineva să rămână să prea instalațiile și clădirea. În acel moment, când toți nu știau ce să facă, Vivi Răchită a pus problema că este un suporter care a participat zi de zi la construnstrucția  stadionului și ca ar fi indicat să preia instalațiile și clădirea, acesta cunoscând toate amănuntele de construcție. Atunci, primarul Volosevici a hotărât să fiu angajat cu răspunderi asupra administrării stadionului și uite așa de atunci și până acum am stat în bătaia puștii apărând cu iubire acest stadion și Petrolul Ploiești. Mi-am dedicat aproape 10 ani din viață acestui stadion împărțind acest timp în proporții cu mult mai mari in favoarea stadionului decât în favoarea familiei mele.” 

Titel Arsene, a obținut un punctaj de 89.66 puncte la proba scrisă, iar la proba orală a obținut 94.32 puncte.

 Foto Constantin Arsene ( arhivă personală ) și CSM Ploiesti

Sursa: infoploiesticity.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

Președintele USR, Dan Barna propune ca Ministerul Afacerilor Interne (MAI) să fie condus de parteneri externi

mar aug. 6 , 2019
Nu este pentru prima oară când se aude spunându-se, dinspre tabăra USR, că ar fi mai indicat să fim conduși total din exterior. Ca și cum nu ar exista suficientă cedare de suveranitate, liderul USR Dan Barna propune ca MAI și parchetele să fie controlate, analizate și conduse de parteneri […]

Citește și: