Dacă pe sectorul brașovean al DN1A se poate face deszăpezire, de ce nu se poate și pe cel prahovean? (foto)


O întrebare firească, de bun simț, venită din partea celor care duminică circulă pe DN1A și observă diferența felului în care se face deszăpezirea pe DN1A: de ce există această diferență, atunci când se face deszăpezirea?

”Până la limita cu județul Prahova, atunci când te deplasezi dinspre Brașov este ok. Se face deszăpezirea atât cât să se poată circula în condiții de iarnă, dar pe un drum național practicabil. Necazurile vin pe sectorul din Prahova, unde iar suntem depășiți de situație”, ne-a transmis un cititor.

O altă cititoare, aflată duminică pe acest sector de drum, spune: ”TIRurile nici cu lanțuri nu urcă. Partea dinspre Brașov este deszăpezită suficient pentru un trafic normal, cea din Prahova…nu.”

Deși nu este ceea ce numim ”o iarnă grea”, cu precipitații abundente și deși se știe că valorile de trafic sunt ridicate în weekend, DN1A fiind o rută alternativă pentru aglomerația de pe DN1, se pare că mai mereu suntem ”luați pe nepregătite”.

Sursa: observatorulph.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

Andrei Volosevici, primarul municipiului Ploiești, a cerut aplicarea unor măsuri disciplinare în cadrul CSM Ploieşti

Dum ian. 23 , 2022
Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a cerut aplicarea unor masuri disciplinare în cadrul CSM Ploieşti, în urma pierderii la masa verde a meciului de handbal în fata celor de la CSS 1 Constanța. Handbal, Junioare 2: meciul cu CSS 1 Constanţa, pierdut „la masa verde” cu 10-0! Programat astăzi, la […]

Citește și: