În ce zone s-a început furnizarea de apă caldă în Ploiești


Astăzi a început furnizarea de apă caldă în municipiul Ploiești după 83 de zile.

Președintele Uniunii Asociațiilor de Proprietari din Ploiești, Eugen Cristescu, a informat ploieștenii în legătură cu furnizarea apei calde.

Astfel, în mai multe zone din Ploiești, locuitorii au făcut proba la robinetul de apă caldă și au avut surpriza de a constata că, după 83 de zile, curge apă. Ce-i drept, în primă fază, rece și colorată (ruginiu), însă după câteva ore a început să vină și caldă.

În ce zone ploieștenii au apă caldă?

“Începând cu ora 08.00, s-a început furnizarea apei calde către asociațiile din zonele:

  • Calea Bucuresti( PT și PT2)
  • Cartier sud( PT 3 si PT5)
  • Democrației ( PT 14 și PT18)
  • Uzuc
  • Centru( PT 2 și PT9)”

“Pentru început apa va fi călâie până la realizarea parametrilor normali ai rețelei, estimată pentru mâine seară (n.r. duminică), cu posibilitatea de a intra în parametrii normali încă din această seară.” – a specificat Eugen Cristescu, președintele U.A.P. Ploiești.

Ulterior a revenit cu noutăți și a anunțat și alte zone din Ploiești unde a început furnizarea cu apă caldă:

“Noutăți:

  • Cartierul Mihai Bravu are apă caldă: PT 1, PT 2, PT 3 și PT 5 au fost activate.
  • În zona Democrației au fost puse în funcțiune PT 5, PT 7 și PT 16 și ar mai fi doua PT-uri care urmează pentru a fi acoperita toată zona.”

Din informațiile primite pe adresa redacției și în cartierele Enăchiță Văcărescu, Republicii și Malu Roșu, sunt blocuri care au apă caldă.

În următoarele ore, conform unui program stabilit, toți ploiestenii se vor bucura de apă caldă, urmând ca de luni (n.r. 24 octombrie), să se înceapă și furnizarea agentului termic în același mod, etapizat, conform unui program stabilit.

Glasul Ploieștean

Next Post

FC Petrolul – FC Argeș. Lupii Galbeni sunt focusați pe victorie!

lun oct. 24 , 2022
Petrolul încheie turul sezonului regular al Superligii pe „Ilie Oană”, cu meciul pe care îl va disputa astăzi, de la ora 18.15, cu FC Argeș. Traversând, probabil, cel mai greu moment din ultimele două sezoane, „lupii” trebuie să se adune și să reînceapă să obțină punctele atât de necesare în […]

Citește și: