Liviu Dragnea a câștigat la Curtea Europeană de Justiție în cazul dosarului TelDrum


Răsturnare de situație în Dosarul Teldrum. Liviu Dragnea a câștigat la Curtea de Justiție a Uniunii Europene, rejudecarea procesului la Tribunalul UE prin care fostul șef PSD contesta raportul OLAF care a dus la apariția dosarului Teldrum.

„Decizia CJUE anulează Ordonanța Tribunalului Uniunii Europene din 12 mai 2020, Dragnea/ Comisia în măsura în care, prin această ordonanță, Tribunalul a respins ca inadmisibilă acțiunea formulată de domnul Liviu Dragnea în anularea scrisorii din partea Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) din 1 octombrie 2018, în măsura în care, prin această scrisoare, OLAF i-a refuzat să îi acorde acces la documentele solicitate în scrisoarea sa din 22 august 2018”, se arată în decizia CJUE.

Glasul Ploieștean

Next Post

D.S.P. Prahova a aprobat inființarea centrelor de evaluare pentru pacienții cu simptomatologie specifică COVID-19

Dum ian. 16 , 2022
Printr-un comunicat de presă,  Direcția de Sănătate Publică (D.S.P.) Prahova anunță inființarea centrelor de evaluare pentru pacienții cu simptomatologie specifică  COVID-19. Astfel, 10 spitale au solicitat la D.S.P. Prahova aprobarea inființării centrelor de evaluare, după cum urmează: Spitalul Județean de Urgență Ploiești – 2 centre (Sediul Nord Găgeni și Sediul […]

Citește și: