O nouă alternativă de plată a tarifului de parcare la Ploiești – aplicația „Am parcat”


Prin intermediul aplicației electronice „Am parcat”, disponibilă gratuit atât pentru platformele Android cât și IOS, achitarea tarifului de parcare se poate face în deplină siguranță, cu ajutorul cardului bancar sau alte metode alternative (încărcare cont cu Apple Pay, GPay, SelfPay etc).

Aplicația permite utilizatorului să obțină o varietate de informații cu privire la parcările publice cu plată: parcarea cea mai apropiată, număr total de locuri de parcare, gratuitățile disponibile, istoricul parcărilor, traseul de urmat până la parcarea dorită etc

Aplicația oferă posibilatea de management a unor opțiuni, precum: prelungirea automată a perioadei de parcare, notificări legate de expirarea timpului de parcare, emiterea lunară a facturii fiscale pentru serviciile folosite și altele.

Reamintim faptul că, achitarea tarifului de parcare, în parcările publice cu plată administrate de către societatea SGU Ploiești, se poate realiza prin intermediul mai multor metode: parcometrele amplasate în parcări, SMS, aplicația „Am parcat” și casieri (acolo unde nu există parcometre).

Glasul Ploieștean

Next Post

Municipiul Ploieşti a intrat în scenariul roşu, cu o rată de infectare de peste 3 la mie

lun sept. 27 , 2021
Municipiul Ploieşti a intrat, azi, în scenariul roşu, cu o incidenţă a cazurilor de COVID-19 de 3,08 la mia de locuitori, arată datele comunicate de DSP Prahova. 24 de unităţi administrativ-teritoriale (UAT) se află în scenariul roşu, fiind vorba despre şase oraşe, inclusiv municipiile Ploieşti şi Câmpina, şi 18 comune. […]

Citește și: