Ploieștenii rămân fără apă caldă pentru cel puțin o lună


Ploieştenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare vor rămâne, de la 1 august, fără apă caldă pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Astfel, Termoficare Prahova SA, noul operator care furnizează agent termic în municipiul Ploieşti, anunţă sistarea furnizării de apă caldă menajeră, pentru o perioadă de minim 30 de zile, în vederea începerii reparaţiilor de strictă necesitate la Cazanul de Apă Fierbinte (CAF) 2, singura sursă utilizabilă pentru producerea energiei termice în CET Brazi.

Operatorul precizează că nu vor fi afectaţi de această măsură consumatorii care sunt racordaţi la centralele termice 23 August şi Bucov.

Directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, Zoia Staicu, a precizat că măsura anunţată afectează aproximativ 55.000 de apartamente, la centralele 23 August şi Bucov fiind racordate doar câteva scări.

Glasul Ploieștean

2 thoughts on “Ploieștenii rămân fără apă caldă pentru cel puțin o lună

Comments are closed.

Next Post

EXCLUSIV: Ce blocuri din Ploiești nu vor fi afectate de sistarea furnizării apei calde

mie iul. 27 , 2022
Mai mulți cetățeni din municipiul Ploiești vor să știe dacă sunt sau nu racordați la centralele termice CT 23 August și CT Bucov, exceptate de la sistarea cu apă caldă menajeră. În urma anunțului Termoficare Prahova SA conform căruia noul operator ce furnizează agent termic în municipiul Ploieşti va sista […]

Citește și: