Premii speciale pentru suporterii Petrolului, oferite la ultimul meci din acest an


Petrolul Ploiești pune la bătaie numeroase premii pentru suporterii care vor fi prezenți pe stadionul „Ilie Oană” la ultimul meci al echipei din acest an.

Astfel, cei care își vor cumpăra bilete la partida FC Petrolul – U Craiova 1948 de duminică, 18 decembrie, dar și posesorii de abonamente emise de către clubul nostru pentru întreg sezonul, vor fi înscriși automat la o tombolă având următoarele premii: 10 eșarfe, 10 fulare, 5 tricouri pentru adulți și 3 tricouri pentru copii.

Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți și vor fi anunțați în pauza meciului, precum și pe canalele oficiale de Facebook și Instagram ale clubului nostru.

Cele 5 tricouri pentru adulți le vor fi oferite câștigătorilor pe loc, celelalte premii putând fi ridicate de la magazinul oficial al clubului, începând de luni, 19 decembrie, pe baza biletului sau abonamentului ce conțin datele câștigătoare (rând și loc). Este, astfel, absolut necesar să păstrați biletul de meci pentru revendicarea premiului!

Biletele pot fi procurate online de aici: https://www.entertix.ro/bilete/14253/fc-petrolul-fcu-craiova-18-decembrie-2022-stadion-ilie-oana-ploiesti-ploiesti.html

sau de la casa de bilete a stadionului ”Ilie Oană” care va fi deschisă după următorul program:

Vineri, 16 decembrie: 10.00 – 17.00

Sâmbătă, 17 decembrie: 10.00 – 17.00

Duminică, 18 decembrie: 09.00 – 14.30

Prețurile biletelor sunt următoarele

– Peluze – 10 lei;

– Tribuna II – 30 lei;

– Tribuna I – 40 lei;

– Tribuna 0 – 50 lei;

– Loja – 250 lei

sursa: Telegrama

Glasul Ploieștean

Next Post

Astăzi vor fi verificate sirenele de alarmare a populației, în Ploiești

vin dec. 16 , 2022
Astăzi vor fi verificate sirenele de alarmare a populației, în Ploiești. Primăria Municipiului Ploiești anunță că, astăzi, vor fi verificate sirenele de alarmare a populației. În conformitate cu Planul activităților în domeniul situațiilor de urgență, în data de 16.12.2022, se vor desfășura activități de mentenanță la sistemul de avertizare și alarmare a populației în […]

Citește și: