Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia infectat cu COVID-19


Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia a fost infectat cu COVID-19. Acesta a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, precizând că va depune jurământul pentru noul mandat în sistem online.

,,Îmi doresc ca acest mesaj să vă găsească sănătoși. Tocmai am primit vestea care mă va ține în carantină. Am fost confirmat pozitiv în urma testului PCR-RT pentru Sars-CoV-2. Am trecut prin multe lupte și le-am câstigat, îmi păstrez acest crez și pentru zilele următoare. În acest moment starea mea de sănătate este una bună cu mici stări de febră și tuse.

Luni, la ora 14:00, are loc ceremonia de învestire în noul mandat și depunerea jurământului. Mă văd nevoit să apelez la varianta online pentru acest moment solemn. Am stabilit cu echipa mea modul de lucru de la distanță pentru zilele care urmeaza astfel încât activitatea Primăriei să își urmeze cursul obișnuit. Voi semna electronic documentele, vom avea legatură video la orice oră iar în teren îmi pun baza în responsabilitatea colegilor și a echipei de consilieri liberali.

Să ne revedem sănătoși cât mai curând.” a conchis primarul orașului Sinaia.

Glasul Ploieștean

Next Post

O statuie a Regelui Mihai, în mărime naturală, va fi amplasată în centrul orașului Sinaia

lun oct. 26 , 2020
25 octombrie este Ziua Armatei Române, dar și ziua în care s-a născut Regele Mihai I al României. În Capitală  s-a lansat un concurs internațional de sculptură pentru realizarea unei statui în mărime naturală care să îl înfățișeze pe fostul monarh. Potrivit reprezentanților Primăriei Sinaia, concursul se adresează atât artiștilor […]

Citește și: