Revenire în Arena Lupilor, marca Budescu


Constantin Budescu (34 de ani) a revenit pe teren după o lungă pauză cauzată de o accidentare și a fost folosit în premieră la Petrolul Ploiești după revenirea pe „Ilie Oană”.

„Magicianul” a fost introdus de Nae Constantin în minutul 72 al meciului Petrolul – Sepsi, din grupele Cupei României, când covăsnenii conduceau cu 2-1. Budescu i-a luat locul lui Marius Cioiu.

Constantin Budescu a revenit pe teren

Pentru Budescu este primul meci oficial după o pauză de 202 zile. Mijlocașul s-a accidentat pe 2 aprilie, la un meci FC Voluntari – Farul Constanța și a fost diagnosticat cu ruptură de tendon.

Între timp, Budescu a trecut printr-un amplu proces de recuperare, iar la începutul lunii august a semnat cu Petrolul Ploiești din postura de jucător liber de contract. Noul decar al „lupilor” și-a îndeplinit astfel dorința de a evolua din nou pentru echipa la care a crescut.

Constantin Budescu a mai jucat pentru Petrolul în perioada 2004-2011, însă acum are ocazia de a evolua în premieră cu ploieștenii în Liga 1.

 

Glasul Ploieștean

Next Post

În ce zone s-a început furnizarea de apă caldă în Ploiești

sâm oct. 22 , 2022
Astăzi a început furnizarea de apă caldă în municipiul Ploiești după 83 de zile. Președintele Uniunii Asociațiilor de Proprietari din Ploiești, Eugen Cristescu, a informat ploieștenii în legătură cu furnizarea apei calde. Astfel, în mai multe zone din Ploiești, locuitorii au făcut proba la robinetul de apă caldă și au […]

Citește și: